Entä jos sittenkin rakastumme

 ruokaaa11_zps7214e351.jpg
 IMG_1127_zps1cf851e0.jpg
 IMG_0973_zpsac05fd3e.jpg
 IMG_1139_zps9b4eb175.jpg
 IMG_1016_zps94ace022.jpg Terkkuja täältä peiton alta! Nyt oon miäki sitten sairastunu tähän ihme flunssa/kuume tautiin.. Vointi on niin väsyny ja tukkone et mulla on menny tän postauksen tekoon yksi ilta ja yksi aamu.. xd Nomutta toivottavasti teillä muilla on vähän parempi viikonloppu!

Eniten tässä taudissa harmittaa (sen lisäks ettei pääse lähtemään minnekkään) se että en pysty treenaamaa! joo o mulle on tullu hirvee pakkomielle syöde terveellisemmin, enemmän hedelmiä ja parempia aineita ja oon jättäny esim kaakaon, karkin ja kaikki muut pienet tarpeettomat epäterveelliset ruuat pois! Tarkotus ois käyä enemmän lenkillä, ja tanssimassahan käyn jo kaksi kertaa viikossa, tein ittelleni jokailtaisen vatsalihas treenin, ja kuha vaa jumppailen ja teen lihaskuntoa! Tarkotus ei ole todellakaan laihtua vaan saada tätä kroppaa vähän parempaan ja timmimpään kuntoon:)
 sportia_zps07f51ee9.jpg
kuvat: weheartit

17 kommenttia:

 1. voi, koita parantua!:)


  http://juuliasofia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. o ou toivottavasti ei oo yhtä pitkä tauti ku mulla! :S koita parantua <3 -jenny

  VastaaPoista
 3. miten saa ton youtube palkin tollaseks?:o voitko pistää linkin johki mistä sen löytää vai osaatko ite selittää?:) kiitti tosi paljon jos autat!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytät sitä youtuben vanhaa upotus linkkiä ja sitten vaan säätelet palkin koon mieleiseksi ;) tuollein sen pitäisi toimiä mutten oo ihan varms kun yritin saada tuota palkkia valkoiseksi niin siitä tulikin tuollainen xd

   Poista
 4. voi vitsi nyt tekee mieli kiiviä ! :D

  VastaaPoista
 5. toi "en halua laihtua, vaan kiinteytyä" pitää sisällään samanlaisen toiveen ulkonäön muutoksesta, kuin laihtuminenkin niin jotenkin mua aina naurattaa toi lisäys tuolla lopussa :D "Että kukaan ei vaan kuvittele että haluan laihtua koska pitäähän tytön olla tyytyväinen kroppaansa haluan siis kiinteytyä".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä laihtumisella ja timmiintymisellä sekä lihaksien kasvattamisella on selvästikkin ero :) jos haluan muuttaa itsestäni "löysät" kohdat lihakseksi niin se ei ole tahallaan ja suunnitellusti laihtumista vaan sitä hyvään kuntoon tulemista. En ymmärrä mikä sua siinä oikein huvitti? :-)

   Poista
  2. Tuolle anolle vain tiedoksi että jos annika liikkuu ja urheilee hyvin, mutta syö kuitenki kunnolla ja terveellisesti (tälläisen käsityksen sain) niin eihän siinä laihdu! Vaan painoa saattaa tulla lisää koska lihakset kasvavat! :)

   Poista
  3. Kyllä olen samaa mieltä :-)

   Poista
 6. mulla ois vähän samanlaiset tavoitteet tuon treenaamiseen suhteen, tosin ensin sitä painoakin pitäs pudottaa :D tsemppiä kuitenkin sulle!

  http://meandmylittlethings.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. tosi kiva blogi, oot älyttömän kaunis (: jään seurailemaan !

  + supremenights.blogspot.fi +

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)