Monday. You bastard.

paita: veromoda neule:gt farkut:carlsings IMG_0780-1_zps50305287.jpg
 kaumlntyy_zpsd3e59729.jpg
 IMG_0826_zps8ee4d8d4.jpg
 IMG_0815_zps5db2aaf4.jpg
 asuaaa_zpsaecdd0b0.jpg

kuunnelkaa tuo biisi! oon popittanu sitä jo kaks päivää!
Tulin nopee jakamaa tänpäivän asun teille! 
Huhuh taas yks kouluviikko alkanut ja aika menee liian nopeesti.. kohta tulee jo yhteishaut ja mulla ei oo hajuakaan mitä haluunopiskella.. kyllä mä lukioon yritän päästä mut entäs sen jälkee? tai entä jos en pääsekkää? aaapuaa paniikki. en jaksa ajatella ees valtakunnallisia kokeita.. -.-
Oon koko päivän ollu hirveen väsyny, ja se on varmaa näkyny mun käytöksessäki, koulussa nauroin jokaikiselle asialle mahakippurassa ja muutevaa oon ollu hirvee retu koko päivän:D haha nooh käytii kummiski matun kaa tsekkailee vähä aleita ja sieltä pari juttua lälhti mukaan, esittelen ne varmaan tässä joku päivä! ja tnä alko myös tanssi! kivaahan se oli mutta oli kummiski vähän ärsyttävää olla sielä kun se opettaja oli sellainen.. noh ärsyttävä:D ja meijän ryhmässä on pari ihmistä keitä tekis mieli potkasta päähän.. okeiokei ei ihan mutta jotain sinne suuntaan! ;)
Nyt meen jatkaa tätä maanantai iltaa gossipgirlin ja teen parissa 

9 kommenttia:

 1. ihana blogi ja oot kaunis!:>

  >http://eevij.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. ihan tosi kiva tuo kauluspaita!:)

  VastaaPoista
 3. wow yllätyin tästä blogista ! tykkään tosi paljon! ihana ulkoasu ja noi kuvat on kivoja! nam toi lohi näyttää hyvältä :) biisi on ihana ja tuo mieleen kaikki viime kesän muistot <3 jäin lukemaan koska tykkäsin niin paljon :)

  http://oonas-secret-life.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Waaauuu tää kommentti sai mun hymyn revähtämää varmaa takaraivoo asti ❤❤ oot ihana kiitos tästä, tää teki mun ei niin hyvästä illasta paljon paremman !!

  VastaaPoista
 5. tosi kiva tää blogi, pakko jäädä seurailemaan! plussat isoista kuvista ja oot kyllä hirmu kaunis ja sulla on kiva tyyli :-)

  http://tmkristiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)