When you want something you`re never had, you have to do something you`re never done

 IMG_3140_zps1e15d048.jpg
 IMG_3061_zps60840038.jpg
 IMG_3159_zpsb9bf5058.jpg
 kello_zpsdf8ef027.jpg
Mulla on ehkä mailman huonoin tuuri tälläisten vähän kalliimpien tavaroiden kanssa.. Jotkut ehkä jo tietää niistä mun kamera ja puhelin kommelluksista, mutta nyt on vuorossa mun kello! Tästä samasta kellosta meni n.2kk sitten ranneke rikki ja vietiin se sinne kauppaan mistä ostettiin. No eilen se tuli sitten sieltä korjauksesta ja kuten sanoin oli ollut sielä aineskin 2kk! Tänää laitoin sen innoissani ranteeseeni, mutta vikalla tunnilla olisi tehnyt mieli alkaa vaan huutamaan ja heittää koko kello seinään kun huomasin että siihen oli jostai tullut särö..! kuvasta sen ehkä näkeekin! no äiti vei sen tänää takas sinne kauppaa ja ne lähettää sen  taas jonnekkin hevonperseeseen ja saa nähdä että millonkohan tulee takaisin... xd 

Huomennahan olisi luvassa se parlamentti-kerhon pikku matka helsinkiin koko päiväksi! oon tosi innoissani tästä! Sinne houkutteli ehkä vähän enemmän se 3tuntia vapaa aikaa helsingin keskustassa kuin eduskunta talossa käyminen! XD niin ja herätys olisi sitten 05.20.. saa nähhä että miten tuo herääminen onnistuu mun osalta! wish me luck !!


12 kommenttia:

 1. mikä on parlamenttikerho? voisiks kertoo tarkemmin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no siis se koostu tälläsestä meijän koululaiseten porukasta, jotka halus lähtee helsinkii tutustumaa eduskauntataloon ja käymään kiasmassa! ja meillä on ollu pari "tapaamista" koulun ulkopuolella. :)

   Poista
 2. Mistä toi paita on mikä sulla on nos kuvis?

  VastaaPoista
 3. harmi toi sun kello... :/ mut nami toi kahvi on niin hyvää <3

  VastaaPoista
 4. nam toi starbucksin seattle latte on niin hyvääää<3

  VastaaPoista
 5. vauu ootpa tosi kaunis! <3

  VastaaPoista
 6. Sullaki on kiva blogi jaja liityin lukijaksi :) Liityks sääki mun blogii?:3 jonskunn.blogspot.fi

  VastaaPoista
 7. ihana blogi :) oot tosi kaunis ja kun mä vasta alotin bloggaamisen, ni saan sulta paljon ideoit ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)