WANTIES FROM SHEINSIDE

sheinside
SWEATSHIRT (VASEMMALTA OIKEALLA) CLICK!     CLICK!    CLICK! 
sheinsider
       FARKKUTAKKI CLICK!    RUUTUPAITA CLICK!    NEULE CLICK!


sheinside
TOPPI CLICK!     PAITA CLICK!    PAITA CLICK!

Aloittelin tässä pienen yhteistyön SHEINSIDE nimisen verkkosivuston kanssa ja päädyin sitten selailemaan heidän ihania tuotteittaan ja tekemään pienen kollaasin mun lemppareista jotka ehdottomasta haluaisin vaatekaappia täyttämään! Eniten sydäntä lämmitti nuo ihanat college paidat jotka ois tosi helpot vetästä vaan aamulla päälle ja näyttää hyvältä ihan vain mustien dr.denimien ja tennareiden kanssa. Toki yhtälailla kuolaan noiden muidenkin tuotteiden perään sheinsiden sivustolla! Joten suosittelen menemään tsekkaamaan heidän sivustonsa jos sieltä sullekkin löytyis jotain kivaa tulevaks talveks vaikka lämmittämään :) www.sheinside.com

13 kommenttia:

 1. Aivan ihania nuo kaikki vaatteet <3

  VastaaPoista
 2. miten sait alotettuu yhteistyön ton paikan kanssa,laitoitko ite sinne viestii vaai...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan itse laitoin sinne heidän sellaiseen fashion blogger juttuun viestiä!

   Poista
 3. Ootko ajatellut toista puolta tässä yhteistyössä ? Mihin ilmoitat saaneesi tuloja mainostamalla ? Kannatat kyseisen yrityksen merkkituotteiden kopioimista ? On toki kivaa saada vaatteita ilmaiseksi, mutta jos olisit ottanut vähän selvää Sheinsiden taustoista niin yritys on melkoisen hämärä :-)..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toista puolta tässä jutussa ei oikeastaan ole edes. Tosi moni suosittukin bloggaaja tekee yhteistyötä sheinsiden kanssa ja ongelmia ei ole. Ja mitä tarkoitat sillä että mihin ilmoitan tulot? Ei niitä tarvitse mihinkään ilmoittaa :)

   Poista
  2. :-D se, että suositut bloggaajat tekee yhteistyötä ei kerro mitään yrityksestä! Et oo selvästi tietonen millanen toi pulju on.. Ja mistäs niin päättelet ettei tosta tarvii mihinkää ilmottaa, ne on tuloja/lahjuksia sulle, sama kun kesätyöt ilmotetaan myös

   Poista
  3. Tää tuntuu olevan sulle liian iso ongelma jote en jaksa alkaa inttämään mitään:D ja jos jotain outoja ja isoja ongelmia syntyy niin ainahan tuon yhteistyön voi lopettaa!

   Poista
 4. Tosi kivoja vaatteita ;)!

  VastaaPoista
 5. Oijojoi ihania vaatteita! :) Seuraanki aktiivisesti sun blogia koska tää on ihan huippu! yks mun lempi blogeista c:

  VastaaPoista
 6. Äääää, niin ihania vaatteita o: sulla on mahtava tyylitaju!

  http://cowswings.blogspot.fi

  VastaaPoista
 7. oot tosi kaunis! :)
  neeaolga.blogspot.fi

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)