VAPAAPÄIVÄ

Tänään mulla ei ole mitään koetta niin saan vietellä ihan rauhassa pientä vapaapäivää! Vaikka kyllä pitäisi kohta vähän kouluhommiakin tehdä, esim saada valmiiksi äikän myöhästynyt esitelmä ja valmistautua huomiseen kammottavaan kemian kokeeseen.. Tänään oon vaan syönyt ihanan marjaisan aamupalan, kattonut yhden leffan, herkutellut kana-avokado salaattia ja aloin äske tekemään tollasta inspiraatio kollaasia seinälle, vai miksä tota voiskaa nyt kutsua! Weheartista keräilin kaikki kivoja kuvia ja kohta varmaa alanki jo asettelemaan niitä seinälle. Weheartti on ku huumetta, yhen kerran kun sen avaan nii sen selailussa voi mennäkkin tunti jos toinenkin jos kunnolla uppoutuu sen ihmeelliseen maailmaan :D vaikka kyseessä onkin vain nettisivusto.. Mutta nyt pakko keskittyä ensin vähän kemiaan ja siinä varmaan meneekin sitte loppuilta ku yritän ymmärtää niitä sen kaikkia ihme kaavoja ja laskuja. Mites muilla lukiolaisilla on koeviikko mennyt, jos on koeviikko tällähetkellä meneillään?:)
IMG_3781IMG_3560 IMG_3751.JPG 14-19-36-395

18 kommenttia:

 1. ois kiva nähdä noita kollaaseja, kun ne on valmiita :-)

  http://more-than-we.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin toki ottaa kuvan sittenkun on valmis!:)

   Poista
 2. mäkin oon ihan koukussa wehearitiin! :D

  VastaaPoista
 3. Weheartit on ihana ja mua ärsyttää ettei meillä oo tulostinta D:

  VastaaPoista
 4. Laitanpa kollaasista sitten kuvaa tänne! (: ja hyvinhän koeviikko on mennyt, onneksi vain neljä koetta joka tarkoittinkolmea vapaapäivää! Ah ihanaa. Huomenissa siis viimeinen koe.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäpä laitan! Oi kuulostaa oikein hyvältä! Onnea kokeeseen;)

   Poista
 5. koeviikko jatkuu viel huomenna ja sain kuulla et cooper kaupan päälle xdd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voiei ite aineski vihaan kanssa coopperia.. Tänä vuonna en edes jaksanut kunnolla sitä tehhä ja se näky myös siinä tuloksessa xd mutta onnea siihen!

   Poista
 6. osaan samaistua, saattaa olla et vahingossa nukkumaanmeno venähtää parillakymmenellä minuutilla ihan vaan koska weheartit!

  VastaaPoista
 7. Mikä kamera sul on?:)

  VastaaPoista
 8. haha et oo ainut joka on iha koukus we<3it:n :-D!!

  VastaaPoista
 9. kiva blogi ja oot nätti!
  life-is-uphills-and-downs.blogspot.fi (blogi on kesken)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)