UUTUUKSIA

Aattelin tulla tekemään ihan oman postauksen parille uutuudelle mitä oon viimeaikoina käynyt ostamassa ja minkä ihanuuden SheInside lähetti mulle yhteistyön merkeissä paripäivää sitten! Eihän mulla muuta asiaa oikeastaan ollutkaan, mä paneudun nytten maantiedon ihmeelliseen maailmaan joten heijdo ja tsekatkaa kuvat ja kertokaa mitä ootte mieltä!:)
IMG_7816 jeeminäbitch1
Ihana lämpöinen talvitakki SheInsideltä! CLICK* Tästä näkykin jo kuvaa edellisessä postauksessa mutta halusin laittaa vähän tarkempaakin kuvaa tästä.
jeeminäbitch-002
Tän neuleen ostin sielät tampereelta ginasta. Ja hintaa oli vain 10e!
IMG_7949
Oon pitkään halunnut sellaisia nike pro urheilushortseja mutta mistää niitä en ole löytänyt, niin kävin eilen stadiumissa ja siellä tuli vastaan tälläiset ihanuudet niin en siinä kauaa edes miettinyt ostanko vai enkö :)
IMG_7785

13 kommenttia:

 1. Paljo noi pöksyt makso?:) ihanat!!

  VastaaPoista
 2. mikä itselaukaisin sulla on tai toi millä otat itestäs aina kuvia? ja mistä oot sen hankkinu:)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisi olla joku canonin ja tilasin rajalasta muistaakseni:D

   Poista
 3. Ihania ostoksia! :)

  http://sara--says.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Ihana neule! Täytyy varmaan käydä iteki tsekkaamassa Ginan tarjonta :)

  VastaaPoista
 5. Mua jäi häiritsemään tässä postauksessa yks asia, nimittäin piilomainonta.. Tiedät luultavasti että sitähän ei saa blogeissa käyttää, mutta alussa sanot että oot nää vaatteet OSTANUT, ja sitten myöhemmin tohon takkiin on linkki ja luultavasti oot ton ilmaseks saanut yhteistyöstä ? :-) Missään ei mainita tästä yhteistyöstä, joten ois kiva että kerta hankit ja saat yhteistyökumppaneita niin sitten myös hoidat asiat "kunnolla". En tarkoita pahalla todellakaan, mutta pisti vaan silmään :-) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohoh ihan oikeissa oot! Hyvä kun sanoit ja huomautit asiasta, en ois varmaa ite älynnyt tätä muuten!:-) Kiitos rakentavasta kritiikistä!

   Poista
 6. Hei monta korvareikää sul on ? :D ihania ostoksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisessa korvassa 5 ja toisessa 2:D varmaa teen kuiteki kohta lisää xD

   Poista
 7. ei oikee kuulu nyt postauksen aiheesee haha mut ajattelimpa silti kysästä :D ymmärsin et menit syksyllä uuteen kouluun mistä et hirveesti tuntenu porukkaa (?) ja mulla ois joulun jälkee sama edessä, ni oisin halunnu kysyy et ootsä tutustunu siellä miten sit ihmisii koska ois kiva kuulla iha et mite sulla on menny siellä jos oot saanu uusia kavereita tai jotai :) ei tietenkää tarvii vastata, jos tuntuu et on liian henkilökohtainen kysymys :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)