VERO MODA - JUST JUTE JEANS

Käväsin pari päivää sitten tuolla mikkelin veromodassa vähän keskustelemassa yhteisötyö asioista. Hirmu innolla odotan tulevaa ja mitä kaikkea keksitään yhdessä! Mutta nyt asiaan, eli sieltä lähti mukaan sitten tälläiset ihan uutuus farkut kuin JUST JUTE, eli juutti housut, en ollut aikaisemmin kuullut tälläisistä mutta vähän aikaa kuunneltuani näitten farkkujen ominaisuuksista olin jo rakastunut! Etsittiin mulle sopiva koko ja hymyssä suin lähdin sieltä sitten. Mä vertaan näitä housuja carlingsista hankittuihin dr.denimeihin, joitten ajattelin olevan aina mun luotto -ja  parhaat housut jotka ei veny tai haalistu, mutta pari päivää näitä käytettyäni nehän ovat ihan toisesta päästä :D Nämä housut on valmistettu hyvin kestävästä mutta venyvästä kankaasta joka kuitenkin estää löystymisen ja repeämisen. Myös väri pysyy paikoillaan hyvien väriaineiden ansiosta. Vaikka kyseessä onkin niin yksinkertainen juttu kuin mustat farkut mutta näistä on tulleet mun uuden vakkarit, sanoisin näin vaikka kyseessä ei olisikaan yhteistyö! Moni kaverikin kehui hirmuisesti että miten hyviltä nää näyttää mun päällä ja että heidänkin on pakko mennä tälläiset hankkimaan! Eli jos olet etsimässä itsellesi hyviä kestäviä farkkuja, suosittelen menemään pikimiten veromodaan ja ostamaan nämä, hintakaan ei ole ollenkaan paha! :)

Mustat housut on niin käytännölliset niitä voi käyttää tilaisuudessa kuin tilaisuudessakin. Kokosin näiden housujen ympärille kolme asua, juhla, koulu ja rento kotiasu. Mikä on teijän lemppari? :)
jeeminäbitch-002
jeeminäbitch-004

24 kommenttia:

 1. Onko noita myös muissa väreissä vai vaan mustana? Omat jo puol vuotta vanhat zarasta ostetut tumman siniset luottofarkut alkaa jo kulumaan ja joitakin kohtia on joutunu paikkailemaan nii oon miettiny et jos ostas dr. Denimit, mut jos nää on paremmat nii pitää laittaa harkintaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulemma on tulossa pian muissa eri väreissä, esim eri sinisen sävyissä. Suosittelen näitä kyllä enemmän kuin dr.denimeitä vaikka itsekkin pidin niitä ennen hyvinä!

   Poista
 2. Eka asu on ihanan simppeli mutta kaunis! :)

  http://lifeisareasontobehappy.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. oi pitää käyä tsekkaa noi housut! :) ja tosi kivoja noi kaikki asut! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaakin käydä! Kiva että tykkäät :)

   Poista
 4. Oi näyttääpäs hyviltä! Meenki heti tsekkaa;)

  VastaaPoista
 5. Aivan ihanat noi punaiset korkkarit!! :o onko ne mistä hankittu? ❤️

  VastaaPoista
 6. paljonko tuommoset farkut maksaa? :) näyttää tosi hyvältä sun päällä!!

  VastaaPoista
 7. ihanat noi !! tiiätkö paljon ne maksaa ? :)

  VastaaPoista
 8. Ottiko toi veromoda suhun yhteyttä vai? :-)

  VastaaPoista
 9. Mistä toi punanen pipo on?:)

  VastaaPoista
 10. Ihania asuja kaikki! :)

  ♥~ www.whenyourheartbeats.blogspot.fi

  VastaaPoista
 11. ei ne oo mitkää hiton carlingsin dc denimit XDDD stn666 dr. denim on ihan oma merkki eikä liity carlingssiin mitenkään muutenkuin että he jälleenmyyvät niitä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikä xD ihankun sitä nyt en tietäisi.. :D mainitsen aina samalla vain carlingsin kun kuitenkin aina tulee muuten monia kysyksiä mistä oon mun dr.denimit ostanut :)

   Poista
 12. Minä kävin heti ostamassa noit farkuit kun mun dr Denimit on niin kuluneet :D Toivottavasti nämä kestäisi paremmin :) Kiitti vinkistä!

  VastaaPoista
 13. Minkä kokoiset noi housut on ? :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)