GIRLPOWER

Tulin päivittelemään parit räpsyt viikonlopulta! Päätettiin tyttöjen kanssa viettää ilta pienellä porukalla yhdessä tosi rennoissa meiningeissä. Istuttiin monta tuntia kunhan vain höpisten ja syöden mahat täyteen ruokaa ja herkkuja! Tuollaisia iltoja on aina yhtä kiva vietellä kun pääsee unohtamaan arjen kiireet ja stressin ja vain nauttia täydellisestä seurasta ja mukavuudesta!

Myös kyseisenä iltana tapahtu jotain pientä mutta kuitenkin sellaista mistä huomasi että pienetkin asiat ja eleet voi tehdä toisen iloiseksi! Olin kaverini kanssa menossa bussilla tuonne kyseiselle kamullemme ja normaalisti siinä bussia odoteltiin. No eipä sitä sitten näkynyt tai kuulunut missään kunnes toinen bussi tuli ja pysähty meijän eteen. Kuski kysy mihin ollaan menossa ja kerrottiin määränpäämme. Oli kuulemma bussimme lähteny toiselta pysäkiltä ja ollaa missattu se. Noh siinä sitten ihmeteltiin sitä mutta kuski käski meijän oottaa hetken että hän soittaa nopsasti yhden puhelun. Hän sai tän meidän oikean bussin pysähtymään ja jäämään tien varteen oottamaan ihan vain meitä! Kuski vielä vei meijät bussillaan toisen oikeen bussin luo. Kovasti siinä kiiteltiin tätä ihanaa kuskia ja toivotettiin hyvät illan jatkot ja jatkettiin matkaa sitten oikealla bussilla! Tosta tuli vaan jotenkin niin kiva olo, kun hän ei jättänyt meitä vaan kylmään bussi pysäkille istumaan ja ihmettelemään missäköhän meijän bussi viipyy, vaan varmisti että päästään haluamaamme paikkaan :)
imager imageö GIRLS imageu

4 kommenttia:

 1. Oi olipas ihana bussikuski, ja hyvä että pääsitte perille! :D Kirjotat tosi kivasti ja muutenkin tää blogi on ihan huippu!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha niimpä❤️ kiitos, ihanaa että tykkäät!:)

   Poista
 2. aw, ihana bussikuski, onneks tollasia on vielä suomessaki :-D ja ihanat photot taaskin :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)