UUTUUKSIA KESÄKSI

Hoihoi onko siellä ketään? Mä en tiedä koska ite oon ottanut nähtävästikkin vahingossa vähän lomaa tästä bloggauksesta... En vaa oo saanu aikaseksi tulla kirjottelemaan koneelle mitään kun on ollut niin paljon kaikkea muuta nyt elämässä! Mutta teen siitä varmaan parempaa postausta kohta, tää nyt oli vaa tälläne ilmoitus että hengissä vielä ollaan!

Yks asia mistä mä kärsin melkein aina, aineskin näin kesän alussa, on ikuinen vaatekriisi! Tänään mun oli siis aivan pakko mennnä vähän ostelemaan vaatekaapin täytettä ekoille kesäpäiville, jos sitä sitten juhannuksen jälkeen aleista shoppais sitten vähän ronskimmin, hah! Hirveen tyytyväinen oon ostoksiin kun nuo oli asioita mitä oon vähän aikaa jo mielessä pyöritellyt, eikä niitä pahamaineisia heräteostoksia jotka meilkein aina aineskin mulla osoittautuu loppupeleissä jollain tavalla huonoiksi.. xd Mutta kokosin vielä sitten kollaasin mitä kaikkea muuta haluaisin kesää varten käydä ostelemassa! Ja tässä muuten huomaa taas tän mun todella suuren kiintymyksen värikkäisiin vaatteisiin.. haha noot! Jotenkin värit ei vaan oo mun juttu ja automaattisesti valitsen aina mustaa, harmaata, valkoista ja muita neutraaleja värejä. Mitäs ootte mieltä ostoksista ja onko teillä kesäksi jotain must-have tuotteita? :)
3afterlight 2afterlight 4afterlight 1afterlight 6afterlight 7afterlight 5afterlight Kuva 2

9 kommenttia:

 1. Kivoja ostoksia! :-) Mistä toi raidallinen toppi on? :)

  VastaaPoista
 2. Mistä tuo ihana harmaa hame on? :)

  VastaaPoista
 3. Mistä maksihame?:-)

  VastaaPoista
 4. ihania ostoksia kaikinpuolin! ite yritän sinnitellä loman alkuun asti ennen shoppailu kierrosta ja tää on yllättävää kyllä aika hermoja raastavaa :DD

  VastaaPoista
 5. Ihania ostoksia! Mulla on tuo samainen harmaa maksihame halkiolla ja se on kyllä tämän kesän yksi lemppareista! :)

  VastaaPoista
 6. Onpa ihania, varsinkin toi maxihame! Siisti toi halkiosysteemi siinä :)

  http://ellataimi.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)