WEEKEND NRO. 19

Moiksun kaikki taas! Mä en ehdi nyt hirveän hienoa ja erikoista tekstiä alkaa kirjoittelemaan kun tuo suomi pelin kattominen telkusta ja smoothien syöminen houkuttelis tällähetkellä enemmän! Mutta nyt on taas yksi viikko saatu loppuun ja enään 20 päivää jäljellä ja sitten koittaiskin jo se pitkään odotettu kesäloma! Huii niin nopeasti tää aika kyllä rientää! Mutta toivottavasti teidän viikonloppu on mennyt mukavasti, kun mun aineskin on kulunut ihan kivasti! Perjantaina oli tarkoitus mennä koululle katsomaan yhtä konserttia poikaystävän kanssa mutta oltiin sen verran laiskalla päällä niin jäätiin suosiolla vaan kotiin. Lauantai päivä me sitten kulutettiin kaupungissa kierrellen kahdestaan, ja siitä sitten illalla treffasin jo kaverin kanssa ja tultiin meille yöksi pitämään viisukatsomoa! Tänään oon vaan viettänyt hidasta ja rauhallista aamua valmistautuen päivään. Menin kattomaan poikkiksen peliä ja oon viettänyt loppupäivän mun siskojen kanssa kun pitkästä aikaa he molemmat ovat mikkelissä kotona! Huomenna sanon heille molemmille heipat ja jään itekseni viikoksi kotiin kun mun porukat otti eilen aamuna suuntaa Newyorkia kohti! Oii en malta oottaa että itekki pääsisin kohta sinne matkustelemaan. Mutta nyt tää teksti on tosiaan aika heikon laatusta niin heipodeij ja mukavaa seuraavaa viikkoa kaikille teille! :) Untitled  Untitled

6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia!:)

  VastaaPoista
 2. Sulla on tosi kivat hiukset! Voisitko joskus tehhä niistä jonkinlaista postausta esim miten hoidat ja laitat ne perus päivinä että saat niistä noin kivat?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kiitos pistän ehdotulsen korvan taakse!:)

   Poista
 3. Tuntuu että melkeen joka postin alussa sulla on jotain "on ollu nii kiire ja en oo kerenny kirjottelemaan" tai "tää nyt on vaa tämmönen nopee katsaus" ja siksi sun postauksien sisällöt ja tosi lyhyiksi eikä niissä oo mitää sisältöä. Kuvat on kyl tosi kivoja, mutta sitä TEKSTIÄ!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puhut kyllä osittain totta. Mulla ei ole vähään aikaan ollut aikaa/motivaatiota ja se näkyy valitettavasti tekstin laadussa. Asia kyllä kohta korjaantuu kun saan tärkeämmät asiat pois alta ja voin keskittyä kirjoittamiseen taas :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)