Where to even begin...

Tosissaa mä ne tiedä mistä edes aloittaa tätä postausta. Mistä kertoisin ensinmäisenä, mitä jättäisin kertomatta. Poistin edellisen postauksen koska musta tuntu että siinä ei ollut edes mitään järkeä ja en ollut tyytyväinen kuviinkaan. Ajattelin nyt siis tehdä tälläisen vähän asioita valaisevamman postauksen asioista. Nyt on tapahtunut hurjasti kaikkea mutta jotenkin en oo vaan saanut aikaiseksi tulla kirjoittelemaan tänne sen kummempia eikä tää blogi oo ollut muutenkaan nyt ihan ykkösenä parin viimeisen viikon aikana. Onneksi mulla pysyy tuo puhelin aina tiukasti mukana ja kuvia tulee näpsittyä useampi päivässä niin niistä toivottavasti saatte jotai enemmän irti kun mun sekalaisesta tekstistä.
Desktop1Desktop5
Ääsh oon tuijottanut tätä tyhjää teksti kenttää vaikka kuinka kaua ja en meinaa saada mitään järkevää tekstiä tulemaan ulos... Aloitetaan nyt vaikka siitä että koulut loppui eilen. I-h-a-n-a-a. Sitä tuli vietettyä tosi hyvällä porukalla kaverin kämpällä ja puistossa tietenkin meni sitten kanssa jokunen tunti yöllä pomppien ihmisten keskellä ja toivotellen hyvää kesän alkua kaikille. Puoli kahden aikoihin meitsi sai tarpeeksi ja uni alkoi painaa silmiä joten lähdin kotiin nukkumaan ja heräilin tänään sitten ihan kaikessa rauhassa ja halusin heti tulla sitten kirjoittamaan tätä postausta.
Desktop7
Kesä on vaan niin vapauttavaa aikaa mulle niinkuin varmasti monellemonelle muullekkin. Vaikka mulla onkin kuukausi töitä on sekin työ hyvin rentoa ja hauskaa ja epäilen suuresti että tulen valittelemaan sitä miten ei jaksaisi mennä töihin! Sanasta kesä mulle tulee heti mieleen vapaus. Mä olen ihminen joka koittaa elää hetkessä ja nauttia pienistä asioista. Siksi kesällä mä olen yleensä paljon onnellisempi kun ei ole koulua ja muita asioita joista ottaa stressiä tai ei tarvitse tehdä päivälle tiukkoja rutiineja ja aikatauluja koska ite tykkään tehhä kaikkea tosi sponttaanisti ja suunnittelematta mennä ja kokea. Saattaa myös kuulostaa oudolta joidenkin korviin mutta myös tyylillisesti ja pukeutumisen kautta osaan olla kesäsin paljon enemmä oma itseni. Ei talvella jaksa koskaa miettiä sen kummemmin pukeutumista kun aina täytyy kuitenkin olla toppatakki päällä ja sisätiloissa on helppo olla vaan lämmin neule vedettynä päälle. Mutta kesällä saa kaivaa kaikki rakkaudet esiin. Maxi-hameet -ja mekot, ihanat kesä kengät, jotkut ovat varmaan huomanneet mun kiintymyksen napapaitoihin tänä keväänä/kesänä, revityt farkkushortsit, värikkäät bikiinit ja ah kaikkea muuta missä tunnen oloni paljon kotoisammaksi kuin sitten jossain neuleessa tai hupparissa. Kesä vaan on rakkautta ja aikaa kokea asioita, tutustua uusiin ihmisiin, käydä uusissa paikoissa, matkustaa, mennä huvipuistoon, syödä jätskiä, ottaa aurinkoa, ajella päättömästi ympäri kaupunkia, ihastua entistä enemmän, ottaa valkokuvia kaikesta mahdollisesta ja tehdä uusia muistoja ja kokemuksia. tää lista on loputon mitä haluun kokea tulevina kahtena kuukautena.
DesktopDesktop4
Yksi asia mua kuitenkin estä nauttimasta tästä kaikesta 100prosenttisesti on se että en tiedä ollenkaan mihin oon joutumassa ensi syksynä. Mä siis kävin nyt ekan lukio vuoteni lukiossa joka ei ollut mun ykkös valinta. Jouduttuani sinne lukioon mä tunsin sieltä tasan kaksi ihmistä. Toisen mikkeliläisen ja mun pikkuserkun. Meitä mikkeliläisiä tuohon lukioon meni 5 kappaletta. Heti toisena päivänä yksi meistä sai jo siirron haluaamsa lukioon ja meitä jäi vain me 4. Nopeasti luotiin meistä porukka ja tutustuttiin toisiimme. Ja voin sanoa että näistä kolmesta ihmisestä on tullut mulle tosi läheisiä. Vietettiin nelistään ihanat puoli vuotta, koska tultiin niin hyvin juttuun ja oltiin vaan niin hyvä nelikko ja meille jäi ihania muistoja. Sitten alkoi mikkelin lukiosta vapautumaan paikkoja ja kaksi meistä lähti sinne. Jäätiin sitten kahdestaan. Vaikka se harmitti ja tunti ikävältä siihen kuitenkin taas tottui. Mekin lähennyttiin entisestään ja vaikka vedettiin välillä tuota koulunkäytntiä aika läskiksi meillä kuitenkin oli hauskaa keskenämme ja eihän me nyt kahdestaan kaikkia päiviä vietetty vaan tutustuttiin paremmin pariin meidän luokkalaiseen ja saatiin heistäkin ja multakin luokilta kavereita! Nyttenkun tästä vuodesta selvittiin saan vasta elokuussa tietää pääsenkö haluamaani lukioon vai menenkö amikseen vai jatkanko samaisessa lukiossa missä vietin kuluneen vuodenkin. Mun eka lukiovuosi siis koki ylä -ja alamäkiä mutta kiitollinen olen kuitenin tästä vuodesta ja siitä että tänne jouduin vasten tahtoani koska loppuvuodesta tutustuin erääseen henkilöön luokaltani jota ilman en voisi nyt kuvitella pärjääväni, joten vaikka kuinka kova isku tämä oli, en sitä kuitankaan kadu sillä sain siitä niin paljon ihanaa ja tärkeää irti.
Desktop3Desktop2
Muitakin ei niin kivoja asioita on tässä tapahtunut mutta aijon kuitenkin pitää yksityisyydestäni kiinni ja olla jakamatta kaikkea nettiin. Mutta vaikka nämä asiat tuntuivat kauhealta sillä hetkellä on niistä kuitenkin jo päästy yli, vaikka tie olikin vähän kivinen. Negatiivisiin asioihin ei pidä juuttua, ne pitää selvittää, tehdä kompromisseja jotta kaikki olisivat tyytyväisiä, ajatella muita ja heidän tunteita mutta välillä täytyy muistaa kuitenkin olla vähän itsekäs ja tehdä asoita jotka tekevät sinut onnelliseksi ja olla välittämättä muiden mielipiteistä ja ajatuksista. Kuinka kliseiseltä kuulostaakaan niin aina täytyy olla omaitsensä eikä se mitä muuta haluaa siun olevan. Se on mun elämän yksi tärkeimmistä asioista joita noudatan ja niin pitäisi kaikkien muidenkin ja aivan mahtavaa jos niin jo teetkin.
Desktop6
Mutta muuten mun elämässsä tuntuu menevän nyt kaikki aika hyvin. Mulla on huolehtiva perhe, maailman ihanimmat kaverit, rakkaista rakkain poikaystävä ja muutenkin tuntuu että oon nykyään muuttunut positiivisempaa suuntaan ihmisenä ja olemuksena. Vaikka kaikki ei todellakaan mene aina niinkuin elokuvissa, pitää pitää pää kylmänä ja katse valoisaan suuntaan koska loppujenlopuksi me eletään vain kerran ja siitä vaan täytyy koittaa ottaa kaikki irti! Mä taijan jättää tän kirjoittamisen tähän koska tää alkaa menemään mun makuun liian deep shitiksi joten tuossa taitaa olla kaikki mitä on nyt viimeaikoina pyörinyt eniten päässä. Toivottavasti saitte nyt siis musta vähän enemmä irti kun normaali postauksesta saisitte koska yleensä en niin paljon siihen tekstin sisältöön ja syyvyyteen keskity vaan kuviin, mutta nyt yritin tehdä toisinpäin. Mutta nyt oikein ihanaa ja railakasta kesän alkua teille kaikille ihanille siellä ruudun toisellapuolella!
Desktop-001

14 kommenttia:

 1. Osaat kyllä kirjottaa tosi hyvin! Lisää tällästä tekstiä tätä on nii kiinnostavaa lukea:)

  VastaaPoista
 2. Sulla on kyllä mahtava tyyli! <3

  VastaaPoista
 3. Mielettömän hyviä quoteja! Mistäs oot niitä repiny? :-)

  oliviamyllyla.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Weheartitista ja tumblrista :)

   Poista
  2. Löytääkös sua we<3itistä millä nimellä? :>

   Poista
  3. Nimellä annika suvimaa löytyy :)

   Poista
 4. Tää teksti sai mut itkemän ilosta, surusta ja ikävästä :') :'(

  VastaaPoista
 5. Missä lukiossa sä siis olet? ( jos haluat kertoa) :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikkelissä on kaksi lukiota, mikkelin lukio ja ristiinan lukio. Ja mikkeli olisi ollut se mun ykkös paikka siis joten ristiinassa olin :)

   Poista
 6. Onko sulla jotain harrastuksia? :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)