EVERYDAY PHOTOS

Moikkamoi taas ja hyvää sunnuntaita kaikille! Nyt on sitten se ekakin koulupäivä tullut vietettyä. Tai noh, koulupäivä ja koulupäivä, meillä oli kaksi tuntia pelkkää infoa ja ruokailu! Mutta huomenna alkaa kunnolla sitten taas se sama rumba. Huomaa kyllä että on jo elokuu ja syksy alkaa kohta saapumaan kun jo yhdeltätoista on jo tosi pimeää! Pari tuntia istuin poikien kanssa ulkona niin yhtäkkiä havahduttiin siihen että onjo pilkko pimeää ja piti laittaa lisää vaatettakin päälle. Mutta mun mielestä ihan kivaa että tulee syksy. Oon vähän jo kyllästynyt käyttämään shortseja ja samoja toppi retkuja. Oon ostellut jo pari neuletta ja pitkää housua ja en malttais oottaa että pääsee käyttämää niitä!

Vietin kolme viimeistä yötä poikaystävän luona. Niinkuin tuossa jo mainitsinkin perjantaina ekaks istuttiin pojat plus minä vähän aikaa ulkona ja siitä sitten jatkettiin matkaa paikkaan jossa oli sitten vähän enemmän poppoota. Lauantai meni sitten rentoillessa ja duudsoneja kattoen! Tänään tuolla miehuudella oli herätys puoli kahdeksan ja lähtö kirkkoon katsomaan konfirmaatiota niin mä jäin sitten rauhassa nukkumaan ja lähdin sitten puolelta päivin kaupunkia kohti. Kiersin parit kaupat ennenkuin tulin kotia ja mukaan tarttui yksi paita ja parit alusvaatteet! Tää ilta menee varmaan aika rennoissa meiningeissä. Jos sitä lenkille lähtisi ja viettäis loppuillan vaikka yllätysyllätys rumaa bettyä katsoen!
IMG_8779 IMG_8783 IMG_8798 IMG_8772 IMG_8790

11 kommenttia:

 1. Mistä noita lukiokalentereita saa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä jaettiin meille koulussa ja muissakin lukioissa tehdään niin yleensä :)

   Poista
 2. Ihania kuvia, nää sun everyday photos postaukset on parhaita ♥
  Haha mulla on just samat fiilikset, haluisin et syksy tulis jo!

  VastaaPoista
 3. toi lukiokalenteri on varmaa just hyvä :--) ja kivat kuvat :>

  VastaaPoista
 4. millon teet sen vastaus videon tai postauksen:) ?

  VastaaPoista
 5. Luulin, etten kaipais kouluun enää ikinä kun keväällä ylioppilaaks pääsin, mutta apua kaipaan jo nyt sitä ilmapiiriä ja meidän luokkaa :D Mun on ikävä jopa sitä tunnetta kun jakson alussa pääsee pläräämään uusia kirjoja. Asiaa ei auta yhtään se, että oon kouluavustajan sijaisena alakoulussa. Jotenkin ikävä koulumaailmaa jo nyt. :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)