KESÄLOMAN VIKAT VIIKOT

Voiei huomenna se taas alkaa.. Koulu ja arkeen palaaminen nimittäin. Mä voisin viettää lomaa ilomielin vielä toiset 10vko mutta toisaalta on ihan kivaa palata taas arkeen. Mulle tää arkeen palaaminen on vaan kahta jännittävämpää kun uusi lukio on vastassa - taas. Ne jotka ei siis tiedä vielä niin vietin ykköslukio vuoteni lukiossa johon en alunperin halunnut mutta nyt olen saanut siirron sitten siihen lukioon mihin miun alunperin oli tarkoitus päästä. Mutta onneksi tuolla on niin paljon tuttuja että ainut pelko on se että eksyn sinne varmaan heti ekana päivänä! Haha no toivotavasti en nyt sentään, se vaan on niinniin paljon isompi koulu kuin mihin olin tottunut!

Kesäloman vikat viikot... hmm en ees muista mitä kaikkea on tullu tehtyä! Parit kekkerit on tullut juhlittua, mökkeiltyä vähän, kavereiden kanssa hengailua, oon katellut paljon leffoja poikkiksen kainalossa, ollaan myös käyty ilta ajeluilla ja vietetty aikaa yhteisten kavereidemme kanssa ristiinassa. Ja ylipäätäänsä oon yrittänyt nauttia vikoista lomista ja elämästä! Vähän kännykän kätköistä kuvamatskuu siis viimeviikoilta! Hyvää uuden lukuvuoden alkua kaikille teille joilla kanssa koulu alkaa!
Desktop1
1. Vähän iltapalaa mökillä miehuuden kanssa! // 2. Pieni iltapyöräily retki // 3. Vilkkaan päivän jälkeen vähän omaa aikaa sivistyneesti! // 4. Vähän sumuinen kuva sumuiselta illalta... heh
Desktop5
5. Taas löysin itteni kalastelemasta rakkaan kanssa // 6. kesän eka irtojäde!
Desktop
7, 8, 9, 10. Take me back to tallinna!! <3
Desktop6
11. Ja taas sitä mentiin, ja vielä astetta siistimmän mukin kanssa! // 12. Lapsenvahteina istuttii kalliolla ja nautittiin maisemista
Desktop2
13. Jokuinen aamuinen selfie! // 14. Aamukahvi junassa ja nokka kohti helsinkiä // 15. Tallinnan ostokset! Postausta niistä vielä tulossa! // 16. Toinen kuva samaiselta railakkaalta illalta!
Desktop4
17. Mylove <3 // 18. Porukalla amarillossa herkuttelemassa, nam! 
Desktop3
19. Rakastan herätä aamuisin luonnon valoon ilman mitään herätyksiä, siksi pidän aina yötkin verhoja auki! // 20. Iloinen mä! // 21. Kaverin synttereitä oltiin viettelemässä vähän aikaa sitten tytsyjen kanssa // 22. Herkullinen välipala ja vähän RumaBettyä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)