07112014

Helouu ja hyvää perjantai-iltaa kaikille! Miun teki hirveesti mieli tulla postaamaan ja vähän oli pakkokin että jollain tapaa tää blogi pysyis pystyssä.. Miulla vaan jotenkin lyö pää tyhjää tällähetkellä tän blogin suhteen. Joten jos teillä ois mulle jotain postaus ehdotuksia niin ehotelkaa vaan niin saadaan tänne sitten jonkinmuunkin näköisiä postausksia kuin vain tälläisiä parin kuvan random postauksia :)

Multa ei sitten koskaan tullutkaan sieltä tampereen reissulta minkäännäköistä postingia kun en sitten loppujenlopuksi paljoa siellä edes kuvaillut tai mitään niin tuntuu turhalta alkaa tekemään kun ei oo mitään mielenkiintoista kerrottavaa! Mutta varmasti seuraavassa puhelinkuva postauksessa näkyy vähän kuvia sieltä! Taas on kohta yksi viikko vierähtänyt ja nyt ollaankin jo marraskuun puolella. Oon alkanut olemaan jo hirveän innoissani joulusta ja kaikesta muustakin kivasta mitä talvi tuo tullessaan! Tänäänkin kun aamulla heräsin niin oli yön aikana maahan jo 10cm lunta satanut! Tää aamu olikin tosi rento. Poikaystävän kanssa herättiin jo kasilta, mutta myöhemmin päätinkin skipata ekan tunnin ja jäätiin viettää meille ihanaa aamua. Tein meille aamiaisen sänkyyn ja kunhan vain makoiltiin pitkään. Yhdekstitoista menin sitten kouluun mutta sillekkään tunnille en päässyt kun oltaisiin meidän stressi-kurssilaisten kanssa mennty katsomaan meidän lukiolaisten pitämää esitystä joka maksoi 1euron ja rahat laitettiin nenäpäivään. Ja mullahan ei tietenkään ollut sitä euroa mukana niin mentiin sitten vielä miehuuden kanssa kiertelemään kauppoja tunniksi jonka jälkeen vihdoin pääsin kouluun mutta sitäkin mulla oli sitten jäljellä vain yksi tunti.. Ja loppu päivä on mennyt rennoissa tunnelmissa kotona. Tuossa oli nyt jonkinverran höpötystä siitä mitä sylki suuhun vaan toi. Mä jatkan nyt gossipgirlin katsomista ja pitäkääs mukava viikonloppu!
IMG_0660 IMG_0669 IMG_0860
Desktop

6 kommenttia:

 1. Ihana kuvia, varsinkin tuo ensimmäinen sinusta! Olisi kiva katsella vaikka jotain videopostausta. Tykkäsin paljon niistä aikaisemmista videoista! :-)

  VastaaPoista
 2. Jee kiva kuulla susta taas pitkästä aikaa! Mulla ei oo muita ideoita kun että asupostauksia ois kiva nähdä :-)

  VastaaPoista
 3. Ihana neuletakki! mistä toi on?:) Ja vaikka joku postaus ois hauska missä ois susta kuvia vuosien varrelta iha pienestä asti, tai sit kuvapostaus kysymyspostauksen tyylillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on sokokselta, inchi merkkinen:) kiitos ehdotuksista!

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)