JOULUFIILISTÄ ETSIMÄSSÄ

Helouu! Täällä kirjottelee yks nuhanenä mörkö peiton alta. Tosissaan oon napannut jostain pienen flunssan ja kuumeen. Viimeviikolla alko pienellä kurkku kivulla ja viikonlopun riekkumiset sitten kostautui ja huomenna ollaan jo kolmatta päivää pois koulusta... Joululoma alkaa mulla tänä vuonna siis vähän aikaisemmin :) Hassua ajatella että ensiviikolla ois jo joulu! Miä oon yleensä ollut aina hirveän innoissani joulusta ja höpisen siitä jo lokakuussa mutta nyt ei vaan jostain syystä oo sitä samaa fiilistä kuin aikaisemmin! Muta eiköhän se siitä kunhan saan uudet jouluvalot mun kärähtäneiden tilalle ja jos tota luntakin tulisi enemmän kuin tuon 1-2cm. Onko muitakin kellä olis joulufiilis kateissa?

Tossa olla on pari hassua kuvaa mitä oon tän viikon aikana kerennyt näpsimään sieltä sun täältä. Jos teillä olis halukkuutta nähdä jonkinäköistä mun lahjatoive postausta niin mä sen voisin ilomielin totetuttaa, let me know! Nyt mä jatkan mun teen juomista ja netflixin kattomista, ciao!
IMG_8257 IMG_8544 IMG_8549 IMG_8554 IMG_8562 IMG_8575

6 kommenttia:

 1. Tee ihmeessä postausta sinun joululahjatoiveista! :-) ja möhh, taitaa olla taas liikkeellä jotaki pöpöä - täällä nimittäin myös pientä kipeilyä havaittavissa :-/ ja joulufiilis hukassa myös.. :-D onhan tässä vielä viikko onneksi aikaa metsästää se..!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mielipiteestä:-) ja jep perus talviflunssa taas liikkeellä.. Miä pidän sulle peukkuja sen löytämisee;)

   Poista
 2. Tässä lueskelin vähän sun blogia ja pakko sen verran antaa kritiikkiä, että miellyttävämpi olis lukea jos keskittyisit vähän enemmän siihen, ettei tule kirjoitusvirheitä. :) Esim. yhdyssanavirheet pisti silmään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhdyssana virheet on mun heikkous! Mä aina oikoluen mun tekstit mutta koska mulla on pientä lukihäiriötä havaittavissa en kaikkia virheitä aina nää :/ kiitos asiallisesta kritiikistä, otan sen huomioon jatkossa:)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)