NEW YEAR NEW ME?

Mun vastaus otsikkoon? Ei. Mä en usko tuohon. Kuinka karulta se sitten kuulostaakaan.

Tää aihe on pyöriny mun päässä jo vähän aikaa niin mä kerron nyt mun mielipiteen asiaan. Tähän aikaan vuodesta (itseasiassa vähän aikaisemmin aiheesta kohistiin vielä enemmän) on esimerkiksi somessa puhuttu siitä miten vuosi vaihtuu/vaihtui ja miten tämän mukana tulee uudet mahdollisuudet, uusi elämä, uudet tavat ja tottumukset, kaikki paska unohtuu ja tulevasta vuodesta tulee aivan täydellinen. Mun ei ole tarkoitus olla negatiivinen ollenkaan. Mä sanon vaan sitä että miksi ihmisten täytyy saada kokonaan uusi vuosi siihen että he tulisivat jollain tapaa paremmiksi ihmisiksi, saisivat sen unelma kropan tai kohottaisivat koulu arvosanoja? Jos haluaa saavuttaa jotain miksi odottaa seuraavaa vuotta kun sen muutoksen voi saada nyt heti? Koska asiasta pauhataan niin paljon somessa niin miun mielestä se on se syy että tää koko touhu alkaa vaikuttamaan niin ns. feikiltä.

Mun mielestä on aivan mahtavaa jos joku on tehnyt jonkinlaisen uuden vuoden lupauksen ja oikeasti pitänyt sen, saavuttanut tavoitteensa! Mahtavaa! Mutta sitten esimerkkinä löytyy niitä jotka menee heti tammikuun 1. kuntosalille ja hehkuttaa siitä instagramissa #kesäkuntoon2015. Kunnes parin kuukauden päästä ei siitä fitness tavoitteesta ole enää mitään hajua ja salikortti unohtunut laatikoiden perille. Tietysti vuoden vaihtuminen lisää siihen sitä "maagisuutta", I get that! Mä vain olen henkilökohtaisesti ihminen joka elää ennemmin hetkessä kuin menee virran mukana. Pakko sanoa tähän loppuun vielä että mä en todellakaan yleistä! Mun mielestä tätä vain hehkutetaan liikaa, Thats it. Mä todellakin toivon että jos ajatellaan vain tätä vuotta niin että mä kokisin paljon hyviä asioita, pääsisin esim matkustelemaan ja oisin onnellinen. Mutta noihin asioihin enmä tarvitse mitään uuden vuoden lupauksia.. Mulla on paljonkin unelmia mitkä haluaisin toteuttaa! Toivottavasti ymmärrätte mun pointin ja ettekä piä mua hirveenä ilonpilaajana tällä tekstillä, haha! Hyvää alkavaa viikkoa kaikille ja alla pari inspaavaa kuvaa! p.s tuon ekan kollaasin teksti sanoo mun pointin paremmin kuin hyvin!  
Desktop-002 Desktop1-001

6 kommenttia:

 1. Hahah, oon aivan samaa mieltä sun kanssa (osasit pukea sen vaan paljon paremmin sanoiksiXD)!

  VastaaPoista
 2. niiin hyvin sanottu! i agree!

  VastaaPoista
 3. Olen ihan täysin samaa mieltä ja kirjoitin myös postauksen samasta aiheesta tuossa pari viikkoa sitten. Jotenkin tuntuu se uuden vuoden hehkuttaminen menevän ihan yli ja sitten ihmiset vaan tuntevat huonoa omaatuntoa, kun lupaukset haihtuvat ilmaan parin ensimmäisen kuukauden jälkeen.

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)