INSPO

Desktop-003 Desktop-002
Mä haaveilen uusista hiuksista. Ehkä jopa oikein tumman ruskeista, hui! Ehkä mä en sinne asti uskalla kuitenkaan  mennä tän mun hiuspehkon kanssa... Mä haaveilen omasta autosta. Se ehkä kesän aikana saattaa miulla jo olla mutta ei todellakaan vastaa sitä mitä noissa kuvissa näkyy, valitettavasti! Mä haaveilen myös matkustamisesta jonnekkin todella kauas ja lämpimään. Haaveilen tatuoinnista, koiranpennuista ja uusista kuteista. Nuo kuvat on mun weheartit:n feedin uusimmat.Oisin löytänyt vaikka kuinka monta kuvaa vielä tähän mutta en hirveetä kuvapommia halunnut tähän täräyttää niin linkki mun weheartit:iin löytyykin tuosta blogin oikealta sivulta!

2 kommenttia:

  1. Hain mikkelin lukioon ja toivon et pääsen :) Onko siellä miten hyvä yhteishenki? onko opettajat millasia ja oppilaat? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yhteishenki on mun mielestä ihan hyvä. Opettajia on tosi hyviä mut sit kanssa tosi huonoja.. Mut onneks saat aikalailla itse sitten valita kenen opettajan kurssin valitset :) ja oppilaita mun mielestä on miklussa aikalailla laidasta laitaan. Riippuu kanssa keitten kanssa pyörit, se on sit vähä yksilöllisempää :) mutsiis kaikinpuolin aika jees lukio!

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)