The last few weeks

Annikan kuvia-002
1. Vikan koulupäivän ja kokeen kunniaksi jätskille! 2. Kaverin kanssa monta kuukautta haaveiltiin napakoruista ja tuloksetta niihin yritettiin säästää, niimpä tartuttiin itse toimeen ja laitettiin netistä tarvikkeet tilaukseen. Mä sitten parin päivän päästä otin neulan käteen ja nyt meillä vihdoin se sitten on! Vähän tahtoi tulehtua mutta nyt näyttää jo normaalilta. Toivotaan vaan että ulos ei rupea kasvamaan.. 3. Päivän asua 4. Tyttöjen kanssa pidettiin pienellä porukalla vähän hauskaa!
Annikan kuvia1
5. Koirulin kanssa ulkona auringosta nauttimassa 6. Kesäloman ekapäivä! On ollut parempiakin kekkereitä, ajatukset asioista muuttui suuntaan tai toiseen tuona iltana mutta musta tuntuu että tästä kesästä tulee ihan jees vaikkei se parhaalla tavalla alkanutkaan. 7. Tältä tää kesä on kuitenkin pari päivää näyttänyt.. Pliis aurinko missä oot? 8. Aall white ja mitä tapahtui laadulle
Annikan kuvia-004
9. Pitkästä aikaa taas ratissa. Ai että mä haaveilen omasta autosta! 10. Tennistä lämmössä! 11. Ja asua taas.
Annikan kuvia-003
12. Bae <3 13. Tyttöjen kanssa istuttiin taas iltaa ja jotkut hullut meistä uskalti saimaassakin jo käydä uimassa, hurr.. Mä en kyllä varmaan ui koko kesänä tän navan takia... 14. Sunny dayy
Annikan kuvia-005
15. Vähän aikaa olin miettinyt että mitähän tän mun pehkon kanssa tekisi, pitäisinkö "liukuvärjäykseni" vai blondaisko? Päätin sitten valita tokan vaihtoehdon ja eikun väri päähän. Vähän tahtoo vielä tumma tyvi puskee alta mutta onneksi kesä vaalentaa! 16. Saatiin tilaisuus käydä kaverin kanssa ilmaisessa kasvohoito ns. näytteessä. Oli kyllä tosi huippu ja hyvää teki iholle! 17. Samaista tyttöjen iltaa! 

6 kommenttia:

 1. Hassun näköstä ku siul ei ole lantioo. Ja mite se nenä pitää peittää joka kuvassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onhan se nyt aika hauskaa aineski tällee yhen kuvan perusteella :)))

   Poista
 2. Kuka ei pysty säästämään 50-60 euroa napakoruun? :D Lävistysten tekeminen itse on typerää, varsinkin napakorun, koska se kasvaa muutenkin ulos niin helposti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta tässä tää kuitenkin terveenä komeilee :)

   Poista
 3. Tämmöset postaukset on tosi kivoja! :-) Mistä oot muuten ostanut noi 11. kuvan lökärihousut? Näyttää tosi kivoilta ja tarvisin itse uudet. Hyvää kesää Annika!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa että tykkäsit!:) ne on ostettu vilasta noin vuosi sitten! kiitos samoin ❤️

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)