#BERLIN

Perjantaina kotiuduin takaisin mikkeliin meidän berliini reissulta. Oli kyllä ikimuistoinen reissu en voi muuta sanoa! Berliini on todella kaunis kaupunki, vietettiin monta tuntia vain kävellen minne sattuu ja ihastellen sen upeita katuja ja rakennuksia. Myös ihan nähtävyyksiä käytiin katsomassa, berliinin muuria, parlamenttiataloa, juutalaisten muistomerkkiä, kadewea.. Myös tv-torniin oli tarkoitus mennä mutta rupesin sitten siinä matkalla panikoimaan ja päätettiin kääntää suunta drinksuille, nimimerkillä korkeanpaikan kammoinen... Drinkuista puheenollen, on berliinin yöelämä kyllä kanssa kokemisen arvoinen! Löydettiin uusien ystävien kautta tie clubille nimeltään matrix. Se oli kyllä ihan kuin leffoissa, nimittäin sisäänkäynti löytyi metroaseman sillan alta eikä suoraan kadulta. Siellä sitten tuli kaksi iltaa reivattua ja jalat vieläkin kipeänä! Meistä löytyikin kuva seuraavana päivänä matrixin fb-sivuilta!
Annikan kuvia1 11794318_10153490600248879_8928788306862928365_o Kaupunki on myös tälläisen shoppailufriikin unelma, nimittäin niitä isoja ostoskeskuksia tuli kierreltyä ihan kiitettävästi, ostoksista myöhemmin postausta! Reissun yksi huippukohdista oli kanssa kun mentiin katsomaan chamaleon teatterissa dummy nimistä esitystä. Se oli sekoitus tanssia, akrobatiaa, kehon hallintaa, näyttelemistä ja aivan upeita valoja. Se oli tajun räjäyttävää, aivan uskomatonta, en osaa sitä paremmin kuvailla. Tunnelmaa myös loi se kuinka lähellä lava oli yleisöä, istuttiin pöytien äärellä todella tiiviistii ja meille tarjoiltiin pöytiin. Tässä linkki traileriin jos kiinnostaa.
Annikan kuvia-003 Annikan kuvia-002 Annikan kuvia2 Kamera mulla oli kyllä reissulla mukana mutta sillä tuli otettua tasan 10 kuvaa toisinkuin puhelimella räpsin kuvia sen minkä ehdin, siksi postaus on kännykkäkuva painotteinen. Mulla ei ole nyt edes mahdollisuutta siirtää kameralta koneelle kuvia ja haluan tänään saada postauksen ulos niin nämä saavat nyt kelvata! 

8 kommenttia:

 1. Berliini vaikuttaa jotenkin todella mielenkiintoiselta kaupungilta, sielläkin on kyllä joskus vielä käytävä! :)

  VastaaPoista
 2. Mielenkiintoinen postaus ja ihania kuvia! Tuonne olisi hienoa joskus lähteä käymään :)

  VastaaPoista
 3. käy ihan kateeks ku kattoo noit Berliini kuvia, mäkin haluan tonne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hirvee ikävä tonne kyllä tulee ku kuvia kattelee!

   Poista
 4. matrix ei kyllä oo mikään ug klubi, se on ihan perus et sisäänkäynnit on millon missäkin berliinissä:p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin? varmasti berliiniläiselle se paikka ei oo sen kummempi, ihan normi clubi. Mutta tälläselle mikkeliläiselle se oli kyllä pikkasen hienompi kuin mihin tottunut :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)