LITTLE HAUL

Viimeaikoina on tullut tehtyä vähän suurempaa ja pienempää hankintaa, niin ajattelin tulla nyt jakamaan ne tänne ennenkun unohdan ja ne ei enään niin uusia ole! 
IMG_0772
Mulla ei ole mitään muuta syystakiksi kuin vain sama vanha nahkatakki niin ajattelin että joku uusi, vähän erillaisempi olisi kiva! Sitten törmäsin ginassa tähän ihanuuteen. Takki ylettyy vähän yli polvien ja tykkään itse tosi paljon koska se on vähän neulemaista kangasta eikä "normaalia" takkikangasta. Tulevissa asukuvissa tulee varmasti montakin kertaa näkyviin! 
IMG_0762
Ollaan saatu hankittua kaikki kalusteet nyt tänne kämppään ja nyt on sitten vihdoin piensisustamisen aika! Amanda B:stä bongasin nuo kaksi ihanaa kynttilää ja mustan liitutaulun. Teko-orkidean nappasin mukaan sokoksen sistustuspuolelta. Harmi vain että mikkelistä löytyy todella huonosti mun mielestä sisustusliikkeitä ja entiedä raaskinko netistä ruveta tilaamaan..
annikann
Ehdottomasti paras ostos pitkään aikaan! Mua alko liikaa kyrsimään tuo iphone 4s niin marssin suoraan soneran liikkeeseen ja kassan kautta lähdin pois I phone 6 pussissa. Mun mielestä tuo on juuri sopivan kokoinen käteen. 6 plussaakin mietin mutta se alkaa olemaan jo liian iso mun makuun ja menee vähän epäkäytännölliseksi. Plussaa on todella laadukas kamera kun tykkään olla koko ajan räpsimässä kuvia ja netflixiäkin kelpaa katsella tältä näytöltä! love it 
IMG_0769
Myös satunnaisia kosmetiikka ostoksia on tullut hankittua. Lemppari hiustuotteita, naamarasva, uusi itseruskettava antamaan menetetyn kesän rusketukset ja kuvasta puuttuva beautyblender. Sain vihdoin ja viimein hankittua sen kun oli alennuksessa 15euroa, kun se kaksikymppiä meikkisienestä on aina sen verran vihlaissut niin ei ole raaskinut ostaa.. Mutta nytkun sai edes tuon verran hinnasta pois niin pakkohan se oli ja onse sen arvoinenkin! 

8 kommenttia:

 1. Onko toi itseruskettava hyvä tai mitä oot tykännyt siitä?:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On hyvää! Rusketus näkyy parissa tunnissa selvästi eikä lähe ekalla suihkulla pois. Täytyy vaan olla tarkka että levittää tasaisesti :)

   Poista
 2. millon saadaan asuntopostaus tänne blogin puolelle? odotan innolla :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sittenkun kämppä on täysin valmis! saatan tosin jotain sneekpeek postausta tehdä lähiaikoina ;)

   Poista
 3. Iphone 6 on paras <3 Ihanan näkönen kans toi takki :) Asuntokuvia ois tosi kiva munkin mielestä nähdä :)

  Picture Me

  VastaaPoista
 4. ootko muuttanu omaan kämppään? asutko yksi vai onks sulla kämppis? :o vitsi mäki ootan ihan sikana asuntopostausta!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)