NOT SO VEGAN ANYMORE...

Moni lukijoista varmaan tietää että oon nyt ollut n.14-15 kuukautta pesco (lakto-ovo, miten nyt tykkääkään sanoa) -vegetaristina. Syön siis kasvikunnan tuotteita, kalaa, kananmunia ja maitotuotteita pelkästään. Viime aikoina aloin kuitenkin miettimään että entä jos söisinkin taas kanaa? Olisinko hirveän paha ihminen jos vähän maistaisin? Sitten parin päivän päästä katsellessani kun poikkis söi vieressä kanaa päätin ottaa vähän. Ensimmäinen tuumaus: saman makuista kuin ennenkin. Pieni paha olo tuli kuitenkin jälkeenpäin mahan pohjaan. Seuravana päivänä sama juttu, maistoin vähän, oli hyvää mutta paha olo tuli taas. Ehkä mun kroppa ei oo vaan tottunut tämän tyyppiseen ruokaan kun siitä viime kerrasta oli kuitenkin yli vuosi. Onko kellekkään muulle tälläinen ollut tuttua? 
Annikan kuvia-003
Tänään päätin sitten treenin jälkeen kokata ittelleni vanhan kunnon riisi ja kanakastike aterian. Hyväähän tuo jälleen oli! Ehkä saan pikkuaskelilla totuteltua itteni taas kanan makuun. Mutta tän pidemmälle lihan syönnissä en nää itteni menevän pitkäänpitkään aikaan.
IMG_0845
Nyt mulla alkaa armoton siivoaminen, vähän jos ylppäreihin lukisi ja loppu ilta menee varmaan netflixin ja teekupin äärellä kun oon onnistunut nappaamaan ittelleni pienen syysflunssan.. Toivotaan että se menee pian ohi. Hyvät lauantait kaikille!

4 kommenttia:

 1. Vegaani tai "vegan" on henkilö joka ei syö mitää eläinkunnantuotteita. Ei maitoa ei kananmunia ei eläimiä ei mitää eläinperäistä. Anteeksi jos korjaus ei ollut mieleen mutta itseäni häiritsi kun vegaani olen ettei menisi asiast sekaisin.... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puhun tekstissä itsestäni juuri vegetaristina enkä vegaanina, joten aivan oikein olen ilmaissut asiaa :) mutta jos otsikkoon viittaat niin sitten olet oikeassa siinähän pitäisi lukea "vegetarian", mutta ajattelin ettei se ole niin pikkutarkkaa ja otsikkoon se kuulosti paremmalta :)

   Poista
 2. Millon teet sen sun kotipostaukssn?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Edelleen silloin kun kämppä on kokonaan valmis :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)