JOS VÄHÄN VIELÄ BLONDIMPI...

Mä en muista milloinkohan viimeeksi oon ollut täysin tyytyväinen mun hiuksii.. Nyt viikonloppuna päätin taas tarttua väripurkkiin ja pistää hiukset koetukselle. Pitkään oon miettiny miltähän näyttäisin taas tummilla hiuksilla mutta hiusväri hyllyn eessä mä kuitenkin jänistin ja mukaan lähti kaksi kylmän blondia hiusväriä. Tosissaan toivoin et oisin saanut näistä tosi kylmän, melkein jopa hopean väriset, mutta mun entinen väri ja tumma juurikasvu paistaa sen verran alta että päältä jäi vielä lämpimiksi. Onneksi hopeashampoo on keksitty! Fikusinta olisi toki hypätä kampaajan tuoliin mutta eheei, tähän asti pärjätty ilman yhtäkää kallista kampaajakäyntiä, niin miksi nyttenkään.
IMG_1416 IMG_1421 IMG_1448
Sen kuitenkin tästä värjäyskerrasta opin etten enään schwarzkopfin hiusväreihin koske. Aineskaan tähän heidän uutuuteen, joka sisältää tälläistä "hienoa kimaltelevaa" jauhetta joka sekoitetaan hiusväriin geelimäisen aineen sijasta. Ensimmäistä kertaa oli onnellinen että poikaystävälläni on allergiaa niin pystyin häneltä napata yhden läkkeen, meinaan tuli sen verran vahvat allergiset reaktiot, ja sitä mulle ei ole ikinä ennen hiusväristä tullut! Mutta siitä selvittiin ja hiuksista tuli ihan OK.
IMG_1484
Nyt mun sunnuntai-ilta jatkuu murun kainalossa näitä herkkuja syöden ja nautin siitä että huomenna alkaa mullakin syysloma. Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)