MUN KOULULAUKUN SISÄLTÖÄ!

IMG_1206
Mulla on arkipäivän käytössä nämä kaksi laukkua. Musta tekonahkaa olevan olen ostanut kaksi vuotta sitten accessorize liikkeestä helsingistä ja palvelee mua vieläkin moitteettomasti! Toinen eli mun salilaukku, on stadiumista. Valehtelematta mulla on kuitenkin salilaukku enemmän aina messissä, kun koulun jälkeen tai ennen treenaamassa kuitenkin käyn!
IMG_1220
Mun laukusta löytyy aina siis meikkipussi. Siellä kuitenkin kannan vain puuteria, kulmakynää, huulirasvaa ja hajuvettä. En siis koko meikkiomaisuuttani mukana raahaa. Joskus liikkatunnin jälkeen on hyvä vain vähän ehostautua jos on pitkäpäivä edessä! Avaimet, käsirasva, aurinkolasit ja yleensä pari ponkkaria on kans must. Puhelin ja kuulokkeet kulkee aina mukana ja ilman juomapulloo en päivästä selvii!
IMG_1227 IMG_1229
Koulukamat ja tarvikkeet! Miljoona eri monistetta ja paperia aina on rypistymässä laukussa. Penaali joka sisältää yhden lyikkärin ja kumin, sekä väritussit! Niillä aina raapustelen mun kalenteriin mitä ilman en kanssa päivästä selvii.
IMG_1245
Jos treenikassi on päivän laukku, on siellä tietysti reenikamatkin mukana! Smartshaker, minne saan kätsysti jauheet ja tabletit suojaan, salihanskat, kengät, deodorantti (ohlord jos se unohtuu ja seuraavaksi ois mentävä kouluun..) puhelimen pidike, salikortti joka kulkeutuu kännykän kuorissa pankkikortin ja henkkareitten kanssa ja treenivaatteet tietysti!


Olin pitkää halunnu tehdä tälläisen postauksen kun oon aina tykännyt tosi paljon jos joku on blogissaan kans kirjoitellut laukkunsa sisällöstä! Mitäs mieltä te ootte tästä? :) Ja hei laittakaas mulle vähän postausehdotuksia, esim olisiko kysymys postauksen aika taas kohta? 

3 kommenttia:

 1. mitä oot tykänny noista kuulokkeist mitkä sulla näkyy tossa kuvassa? :)

  VastaaPoista
 2. Oon tykänny! Musiikki kuuluu hyvin ja laadukkaasti, pysyy päässä lujasti vauhdikkaankin treenin aikana :)

  VastaaPoista
 3. Nice bag :)
  BLOG M&MFASHIONBITES : http://mmfashionbites.blogspot.gr/
  Maria V.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)