PUHELIMEN RÄPSYJÄ // SNAPCHAT

Aattelin pitkästä aikaa väsätä puhelinkuva postauksen, mutta älysin et en oo ottanut melkeen yhtää järkevää kuvaa puhelimen kameralla viime aikoina. Kaikki on melkeen siis snapchatista tallennettuja räpsyjä! Mä melkein käytänki enemmän snäpin kameraa kuin tavallista puhelimen kameraa ja sieltä tallentelen onnistuneet otokset... haha, onko muita joilla on tälläinen tapa?!

Ajattelin täälläkin jakaa mun sapchatin! Eli siis jos ootte kiinnostuneita seurata mua useemminkin kuin blogissa niin lisätkää annikainkaa. :) Mä en halua mun snäppiä julkiseksi laittaa mutta addailen teitä sitten takaspäin!
Annikan kuvia3
Parin viikon takaiselta ikea reissulta otettu räpsy // Mun rakkaudet! Amanda B:stä ostettu isompi ananas "ruukku" ja H&M homesta pienempi. Villiinnyin täysin kun näin ton kultaisen! //  Mun aamu rutiineihin melkein jo kuuluu avata snapchat ja tsekkaa heti uudet filtterit mitä sinne on tullut!
Annikan kuvia1
Mun lemppari kukkia, punaisia ruusuja! // Asua kuopion reissulta. Rakastan tota takkia niin! // Selfieeee // Ihanaihana auringonlasku!
Annikan kuvia5
Ah rakastan tätä pientäkin lämpöä.. jospa se kesä tulis sieltä jo? // Nopea räpsy ennen ulos lähtöä! // Jospa ne absit sais vielä vähän paremmin näkyviin ennen kesää...
Annikan kuvia-001
Mun lempparidogi! <3 // Löysin H&M:ltä pari päivää sitten ihana paidan ja yllätyin kun tolla oli hintaa vaan kymppi! Lähti heti matkaan kassan kautta // Vihdoin mä oon päässyt siitä hirveestä flunssasta eroon, en olis kestänyt yhtää pidempää!
Annikan kuvia1-001
// kröhöm.. urheilijan ruokavalio..? //
Annikan kuvia2
Tekisin mitä vaan että pääsisin jonnekkin lämpimään, miks matkustamisen pitää olla niin kallista?! // Kun cheekki oli mikkelissä esiintymässä. Päästiin vielä jatkoilla bilettää sen kaa, oli huippua! // Taas kuopion reissulta napattu näpsy kun ajeltiin sinne päin!

6 kommenttia:

 1. Mistä toi vihreä bomber takki on? :-)

  VastaaPoista
 2. Taidat olla kevään abeja, niin mulla olis sulle postaustoive. Kirjottelisitko sun ajatuksia liittyen tohon, kun nyt on yhteishaku ja varmaan sun ja kavereides tiet vie eri kaupunkeihin ja fiiliksiä siitä, kun "koulu" loppuu? :D Mihin haet opiskelemaan jne, olis kiva kuulla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti paljon ehotuksesta! Voisin ehottomasti tälläsen joskus toteuttaa :)

   Poista
 3. Seurusteletko tällä hetkellä? (:

  VastaaPoista
 4. voisitko tehdä jotai meikkivideoo, ja kämpän esittely postaus ois kans tosi kiva !! :-) ois kans kiva sellanen mis kertosit mitä hiustuotteita käytät ja miten hoidat hiuksias !

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)