UUTTA MEIKKIPUSSIIN

Ciaoo! Löysin itteni sunnuntai-iltana selailemasta ja ettimästä edullisia suomalaisia verkkokauppoja mistä saisi tilattua enemmän "high brand" kosmetiikkaa kuin drugstore kamaa. Vaikkakin NYX -merkki taidetaan tuolla toisissa maissa luokitella jo drugstore tuotteeksi, niin ei sitä mun mielestä kuitenkaan ihan mistään sokokselta tai anttilasta saa. Ja onhan Real Techniqueskin rantaunut suomeen vähän aikaa sitten (!!!) Mä kuitenkin siis päädyin näihin mun mielestä edullisiin mutta tosi laadukkaisiin tuotteisiin :) Kaikki on siis tilattu beautypopupilta. Suosittelen paikkaa todellakin ja toimitukessa ei kestänyt kun vaa 2 päivää!
IMG_2316 Annikan kuvia-008
Ihan ekana klikkasin hetkeäkään miettimässä The balm:in Mary Lou Manizer -higlighterin. Oon youtubessa katellut beautygurujen käyttävän ja kehuvan tätä niin en oo malttanut että saisin tän omiin hyppysiin!
IMG_2342
Olin pitkää pyöritelly mielessä ajatusta ABH:n contour kitin hankkimisesta mutta jotenkin en oo jaksanut pulittaa siitä sen hintaa kun ei se mulla tulis kuitenkaan joka päiväiseen käyttöön.Niimpä löysin NYX:ilta vähän pienemmässä koossa olevan conceal/correct/contour paletin. En malta oottaa et pääsen testaamaan tätä!
IMG_2345
Ja kolmantena tuotteena tämä Real Techniquesin setting brush. Tällä olisi tosi hyvä asettaa silmänalustet ja pienet kohat irtopuuterilla mutta tää toimii yhtä hyvin myös korostusvärin levittämiseen! Tää on niin kätevä pienen kokonsa vuoks ja niin ihana pehmeäkin!
IMG_2351
(huom. ei ole sponsoroitu postaus)

8 kommenttia:

 1. Itseasias Anttilasta saa Nyxiä! :P

  VastaaPoista
 2. hei mitä toi drugstore meinaa ? Noi sun tilaamat tuotteet vaikuttaa niin kivoilta. pitää itseki mennä tsekkailee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On "drugstore" tuotteita esim maybeline, loreal, maxfactor joita suomessa myydään esim anttilassa ja amerikassa targetissa, mutta sitten on astetta laadukkaampia merkkituotteita esim dior, marc jacobs joita ei sitten yleensä myydä näissä "drugstoreissa"! Toivottavasti ymmärsit! :D

   Poista
  2. kyllä nyxiä löytyy anttilasta ainakin helsingistä, ja kyllä se ihan drugstoremeikkinä tunnetaan. mut eipä sillä nyt sinänsä väliä oo :-D

   Poista
  3. Kuten sanoin ei mikkelissä ole niin en ollutkaan huomannut :) ja kyllä sen on drugstore tuote, en oo muuta väittänytkään?

   Poista
 3. Suosittlenen makeup revolutionin meikkejä. Saa tilattua nordicfeeliltä!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)