ELLOS - YOGA GIRL

Ciao! Mulle tipahti pari päivää sitten s-postiin viestiä koskien Elloksen Yoga Girl - teemaa. Urheilullisena ihmisenä kiinnostuin ja klikkasin linkistä heti lukemaan lisää jutusta. Maailmanlaajuisesti tunnettu "Yoga Girl" kertoo siis ruotsalaisessta Rachel Brathenista. Aloittamalla yogan hän oli päässyt eroon selkäkivuista ja henkisitä vaikeuksistaan ja inspiroinut paljon muita ihmisiään jakamalla tarinaansa sosiaalisessa medisassa ja näin kasvattanut huimasti suosiotaan.
springg
Ja sitten niihin vaatteisiin! Keräilin kyseiseen teemaan liittyen mun lempparit kasaan. Löytyy tosi paljon neutraaleja värjeä, suoria linjoja ja kauniita yksityiskohtia. Suurimmat lempparit on tuo ihana beige laukku click, mustavalkoiset raitahousut click, ja musta tunika click! Ahh jos vain saisinkin nuo kaikki mun vaatekaappia täyttämään.. Löytyykö teille lempparia kollaasista? Tästä pääsette katsomaan loputkin tuotteista!

Ellokselta 40% alennusta kalleimmasta tuotteesta + säästät toimituskulut. koodilla: 339601

Ellokselta 30% alennusta tilauksesi kalleimmasta tuotteesta! Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. koodilla: 335403

Ellokselta 10 euron alennus (väh. 50e tilauksesta) 20e alennus (väh. 100e tilauksesta) 30e alennus (väh. 150e tilauksesta) 40e alennus (väh. 200e tilauksesta) tai 50e alennus (väh. 250e tilaukseta) koodilla: 335454

Ellokselta 20% alennusta kengistä - koskee myös tuotemerkkejä! koodilla: 335453

3 kommenttia:

 1. Mun silmään vähän särähti tän postauksen teennäisyys. On ihan superhienoo et pääset blogin kautta tekee kaupallista yhteistyötä, mut voisit ehkä suunnitella nää postaukset houkuttelevimmiksi ja vähemmän tökeröiksi. Sanon tän vaan hyvällä - onhan se yhteistyön toisenkin puoliskon eduksi et jengi kiinnostuu sun esittelemistä tuotteista ja brändeistä :) Tän postauksen kohdalla mun mielenkiinto heräsi, kun kerroit Rachelista, mut lopahti kun vaihdoit vaatteisiin niin äkkiarvaamatta. Noita copypaste -alekoodijuttuja en enää edes jaksanut lukea tarkemmin. Pikku viilauksella tästäkin sais miellyttävämmän lukukokemuksen!

  Halusin sanoa tän, koska pidän sun blogista ja haluan osaltani auttaa sitä kehittymään vieläkin parempaan suuntaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos oikeesti kriteeristä! Ja kiitos vielä enemmän että laitoit asialliseen tapaan etkä haukkuvasti :)

   Poista
 2. Ihania neutraaleja sävyjä ja selkeitä linjoja. Nuo sandaalit olisi ihana saada kesäksi <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)