WISHLIST KESÄLLE

Pilvisen sadepäivän vuoksi eksyin taas koneelle kirjottelemaan ja heittämään teille ehkä piwntä inspistä kesään! Espritin innoittamana päädyin taas pariksi tunniksi internetin ihmeelliseen maailmaan selailemaan ja haaveilemaan täydellisestä vaatevarastosta. Mä taijan tehdä tätä vähän liian usein.. haha, no can do himoshoppaaja kun olen!

Tällä hetkellä listalla ois jotkut törkeen kivat korkkarit! Tunnetusti mä en oo korkkari tyttöjä ja taidanki omistaa tasan yhden parin korollisia kenkiä ja niitäkin tullut käytettyä vain kaksi kertaa. Sen takia korkkareissä mitä mä käyttäisin pitäisi olla paksu korko, mattapintaiset ja nilkkaremmit. Ne tuo rentoutta tyyliin ja asuun. Niitten pitää myös mennä housujen kuin myös hameiden/mekkojen kanssa. Oon kesän tullen innostunu tosi paljon leveästä ja suorasta kanssa. Oli kysessä sitten housut tai hame/mekko. Varsinkin mekoissa ja hameissa tykkään että ei oo mitään liian ihoa myötäilevää. Myös värit beige, musta ja harmaa on lähellä mun sydäntä ja tyyliä!

Mun porukat muutivat juuri uuteen asuntoon ja tekivät täysrempan huusholliin. Oon sivusta seuraillut tosi tiiviisti asunnon sisustamista ja tyyliä. En ees haluaisi poistua sieltä kun kaikki on niin siistiä ja uutta..  Ja tää on tietenkin vain lisännyt mun omaa sisustusvimmaa. Mun sisustus-silmäkin on todella simppeli. Mustaa, valkoista & maanläheisiä värejä. Pehmeitä tekstiilejä ja pieniä yksityiskohtia. Mun lähimmät ystävät tietää mun ikuisen rakkauden ananaksia kohtaan.. Haha saattaa kuulostaa tyhmälle mutta aina jos nään ananaksia sisustus elementteinä tai printattuna vaateeseen mun on pakko saada se. Omistankin tällä hetkellä kaksi koriste ananasta ja toinen niistä on melkein sama kuin kollaasissa.

Kaikki alla olevat vaatteet esprit.fi -sivustolta. Myös sisustus tavarat espritiltä. ( Taulu, kynttilä, tuoksu, sohva, kasvi ja ananakset polyvoresta. )
esprit 1

esprit 2
esprit 3

home
homeee

1 kommentti:

  1. Moikka, hei millä tavalla oot tehnyt tähän postaukseen tän pitkän kuvan/kollaasin? Yritin joskus varmaan kolme tuntia yrittää tehdä tollasta pitkää, paintilla ja vaikka millä kuvien yhdistyksillä mut ei. Haluutko paljastaa? :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)