KESÄKUU PUHELIMEN LÄPI

Mulla oli aika paljon kuvia kerääntynyt puhelimen kameranrullaan niin miksipä ei jakaa niitä taas tänne bloginkin puolelle! Osa kuvista on snapchatista missä mua voi seurata nimellä annikainkaa ja instagramista missä miut löytää nimellä annikasuv!

Desktop-004

1. Mun sisustus vimma vaan suurenee ja suurenee varsinkin kun käy kiertelee sisutuskauppoja tyhjin lompakoin.. // 2. Ihanat auringon laskut mökillä <3 // 3. vain kuva meikäläisestä // 4. yksi ihana hidas aamu sängyssä makoillen ja tehden hommia koneella!

Desktop6

5. Parin päivän takaista asua! // 6. Juhannus-iltana napattu kuva tytöistä ja ihanasta järvimaisemasta // 7. No filter needed! // 8. Uutta lempparia, protskupannaria omalla ohjeella, nam!

Desktop4

9. Käytiin terdellä kaverin kanssa istuu iltaa ja nauttimassa yhdet. Seuraavaks matka jatku tsekkaa juva rokkaa -meno! // 10. Meikitön nassu on lemppari nassu! // 11. Meidän perheen koira oli siskolla tampereella hoidassa ja nyt saatiin hauveli takaisin mikkeliin meille <3 // 12. Ostin viime kesänä h&m:ltä alennuksesta kivat räikeen pinkit shortsit, jotka sitten myöhemmin osottautuikin poikien uimashorteksi.. haha I know.. Mutta nyt ne onkin sitten osottautunut aivan täydellisiksi treenipökiksi näin kuumalla säällä niiden lyhyen mallin vuoksi! 

Desktop1

13. Asua taas // 14. Piknikillä parhaan kaverin kanssa! Tästä löytyykin lisää edellisessä postauksessa. // 15. Leivoin sadepäivän kunniaksi nutella-muffinseja taas vähän omalla ohjeella. Tokasta satsista tulikin paljo parempi niinkuin kuvasta näkee! // 16. Tehtiin poikkiksen kaa vähän aikaa sitten pieni päivää trippi helsinkiin, harmi vain ettei shoppailulle oltu varattu enemmän aikaa..

Desktop5

17. En saa tarpeekseni ihanista mökkimaisemista! // 18. Koska mulla on ananas riippuvaisuus, nykäisin poikkista heti hihasta kun näin markkinoilla jäähile juomaa ananasmukissa ja käytiin molemmille ostaa tuollaiset herkut! // 19. Ei mitään parempaa kuin sateinen maanantai-ilta, mukavat vaatteet päälle ja frendit pyörimään netflixistä. // 20. Iskä toi mulle yllärinä ihanan tuoksu kynttilän Indiskasta! Toi pääs heti olkkarin pöydälle, vieläkun kehtaisin polttaa sitä.. 

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! :)