BACK TO SCHOOL WANTIES

Ihanaa vihdoin alkanutta syksyä kaikille! Vaikka lämpötilat välillä karkaa 20 asteeseenkin niin on jo syksyn merkkejä alkanut näkymään ympärillä. Mä oon aina pitänyt itteäni täysin kesä ihmisenä mutta nyt oon alkanut älyämään että saatan pitää syksystä jopa hitusen enemmän. Tää vuodenaika on vaan niin täynnä ihanaa tunnelmaa, värikkäitä lehtiä, kirpeitä aamuja ja mitä parasta, ihania vaatteita! Mä tarviaisin todella kipeästi kunnon shoppailu reissun niin pääsisin täyttämään vähän syksyvaate varastoa kun kaikki entiset vaatteet tuntuu olevan vähän jo kulahtaneita…

Ellos vinkkasi mulle heidän Back to school -kampanjasta, niin päädyin selailemaan taas heidän ihanaa valikoimaa! Ihan ensimmäisenä mun sydämmen vei tuo adidaksen pipo.. Mä en vois saada pipoista tarpeekseni ja lupasin ittelleni jo että tuon käyn vielä joku päivä lisäämässä ostoskoriin. Suora linkki siihe tästä! Mukavat neuleet ja svetarit on tietysti must have syksyllä. Mutta ehkä se isoin tän sykysyn hankinta olis laadukkaat kengät ja takki. Oon pitkään pyöritellyt mielessä punaista/oranssia untuvatakkia. Vaikka kyseessä tosi perus vaate en oo kuitenkaan mikkelin vaatekauppa valikoimsta onnistunut sellaista löytämään, aineksaan järkevän hinnan kanssa. Tuo taas olisi mitä täydellisin! Tästä pääsee tuotteeseen. Ja ah, timberlandit.. Nuo kengät laittaisin jalkaan enemmän kuin mieluusti. Vielä en ole raaskinut hankkia mutta en usko että siihenkään kauaa enää menee.. Tästä unelma popoihin!


autumnn


Jos päädytte ellokselle shoppailemaan ihania syksy uutuuksia, muistatahan käyttää kassalla koodin 345403 niin saat kalleimmastasi tuotteesa -30% pois + säästät toimituskulut!

2 kommenttia:

  1. Hei, oliko tää yhteistyöpostaus? Jos oli miksi ettet ollut maininnut asiasta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, kyllä oli :) se että sanon "ellos vinkkasi minulle.." riittäneen kertomaan jo että kyseessä on yhteistyöpostaus ja tämä tapa millä olen sen ilmaissut on hyväksytty korkeammilta tahoilta.

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)