VIKA LOMAVIIKKO JA MUN OPISKELUISTA

Ciaoo ja hyvää maanantaita kaikille! Mä en voi uskoa että mulla ja monella muulla nuorella starttaa opiskelut taas tällä viikolla.. Toisaalta koska mä oon ollut no niin pitkään lomalla, se että koulut alkaa ja saa arkirytmin taas käyntiin tuntuu ihan hyvältä. Saan paljon enemmän hommia tehtyä ja asioita aikaseks kun pystyn aikatauluttamaan tapahtumat ja kirjoittaa kaiken kalenteriin ylös. Mä en oo oikein koskaan kirjoittanut tänne mitään mun koulujutuista ja opiskeluista, mutta koska aiheesta on kuitenkin sen verran kyselty aattelin vihdoin sitä vähän avata tänne. Mä kävin siis ekan lukiovuoden eri lukiossa missä nyt oon kaks vuotta käynyt.  Koska eka lukio oli sen verran erillainen kuin nykyinen mun oli ehkä vähän hankala "tottua" vaihdoksen jälkeen paljon itsenäisempään ja kovempaan opiskeluun niin tein päätöksen käydä lukion 3,5 vuoteen ajatellen vain omaa parastani opiskelun kannalta. Ja kertaakaan en oo tätä päätöstä katunut! Mulla on siis syyskuussa vikat kirjoitukset, parit kurssit käytävä ennen joulukuuta ja 6.12 mä valmistaudun ja en oottanut mitää muuta näin paljon! Sen jälkeen puoli vuotta menee töissä, kesällä muutun inttileskeksi ja syksyllä suuntaan luultavasti helsinkiin jatko-opiskelemaan, mutta siittä ei vielä sen enempää :) Eli vinkkinä siis kaikille lukiolaisille jotka miettivät pidentävänsä valmistumista, kannattaa se tehdä jos se tuntuu hyvältä vaihtoehdolta just sulle. Tässä asiassa ei kannata todellakaan miettiä sitä että "mutku muut valmistuu sit aikaisemmin", tai "oonko mä sit huonompi kuin muut.." EI. Mulle ei tullu kertaakaan nää asiat mieleen koska tiesin että kun kyse on opiskelusta, joka vaikuttaa suuresti sun elämään, pitää päätökset tehdä siltä pohjalta mikä on sulle parasta. Tälläistä höpöttelyy siis tällä kertaa!

Mun kesä on todellakin ollut pelkkää lomailua. Töitä mulla on ollut mutta ei hirveästi kuitenkaan. Mun kesään on tiivistettynä kuulunut paljon mökkeilyä, ruskettumista, kavereiden kanssa hengailua, terasseilla istumista, grillailua, pitkään nukkumista ja koko yön valvomista, yöllisiä ajeluita, kuumuuteen pakahtumista mutta myös sateen kiroamista, töihin reissaamista, tampereen ja helsingin kiertelyä ja loppuhuipennukseksi wknd-festarit! Mitään erikoisen ihmeellistä ei tapahtunut, mutta mä oon saanut levätä niin hyvin että oon todellakin taas valmis arkeen! :) Älysin etten oo koko kesänä kantanut melkein ollenkaan kameraa mukanani, joten kuvia ei oo tullu otettua kuin vain puhelimella, mutta pari hassua räpsyä on tullut otettua sieltä sun täältä. Toivottavasti teilläkin on ollut hyvä kesä ja lycka till jotka aloittavat uudessa koulussa tai jatkavat opiskelujaan kanssa lähiaikoina! 
IMG_3362 IMG_3576 IMG_3572 IMG_3666 IMG_3171 IMG_2986

3 kommenttia:

 1. Moi! Millä salilla sä käyt? Kerro kokemuksia siitä salista, mietin itse mille salille mikkelissä menisin niin kaikki mielipiteet mikkelin saleista olis tervetulleita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka :) Mä käyn ite nyt fitness 24/7 salilla! Ja voin kyl suositella sitä, se on vähän pieni jos vertaa muiden kaupunkien 24/7 saleihin, esim ryhmätunteja ei ole ollenkaan ja sille tarkoitettua iso salia, mutta kaikki tarvittava sieltä löytyy ja plussaa on tietenkin todella edullinen hinta ja tosi mukava henkilökunta. Mutta jos vähän vielä tasokkaampaa etit niin Ote -kuntosali on myös suositeltava! Siellä on vielä monipuolisempia treeni mahdollisuuksia mutta hinta sitten korkeampi tietysti. Fressikin löytyy, mutta en ole itse koskaan oikein perustanut siihen. Mutta ehkä vain sen ihmistyypin takia keitä siellä käy. Treenauksen puolesta se on hyvä paikka mutta vähän kallis kuitenkin, aineskin mun kukkarolle.. Ja onhan vielä Ladyline, naistensali, mutta siitä mulla ei oo mitään kokemusta. Toivottavasti tää auttoi! :)

   Poista
 2. Okei! Kiitos, ihanaa kun jaksoit vastata pitkästi :-)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)