MUN EKA TATUOINTI

Jossain kuvissa on saattanut joskus vilahtaa mun leima nilkassa, ja siitä on sitten aina tullut kyselyjä sen verran että aattelin nyt vihdoin tehdä vähän postausta siitä!

Mä olen aina ollut suuri tatuointifani. Noin 16-vuotiaana päätin haluta sellaisen mutta vanhempani kielsivät ottamasta alaikäisenä. Vannoin siis itselleni että käyn kuvani ottamassa juuri sinäpäivänä kun täytän 18. Sitten se pääpäivä tulikin ja mutta mulla ei ollut mitään käryä mitä kävisin ottamassa. Siinä vierähtikin sitten vielä vuosi ja kävin viime tammikuussa tämän sitten vihdoin hankkimassa! Mä halusin mun ekan tatskan merkitsevän mulle jotain, ja niin se merkitseekin. Kuva on mandala tyylillä tehty lotuksen kukka. Lotushan merkitsee itseasiassa montaakin asiaa ja vielä eri kulttuureissa mutta mulla on sille täysin oma henkilökohtainen merkitys. Pähkinänkuoressa: elämän halu ja mahdollisuus uusiin alkuihin. Enempää mä en itseasiassa halua edes avata tänne koska kun katon tuota leimaa niin mulle tulee varmaan tuhat ajatusta päähän ja ne ovat hyvin henkilökohtaisia asioita.

Mulla ei ollut tarkoitus ottaa ensimmäisenä tatskana kuitenkaan mitään super uniikkia. Halusin vain että sen merkitys on mulle aito ja henkilökohtainen. Koonkin halusin pitää pienenä ja laittaa vähän suojaisampaan paikkaan. Mun mielestä kuitenkaan jokaisella tatuoinnilla ei pidä todellakaan olla mitään merkitystä aina, vaan sen voi ottaa vain koska näyttää kivalta ja sopii ihmisen tyyliin ja persoonaan. Oon pyöritellyt kahta idistä mielessä mitä seuraavaksi kävisin otttamassa ja toisella on merkitys ja toisella ei. Ehkä käyn ottamassa ne molemmat samaan aikaan, who knows! Mutta lisää mulle tulee sen voin vannoa. Mä myös tiedän että ihmisillä on ääripäästä ääripäähän mielipiteitä tatuoinneista. "entäs sitte kun vanhenee ja iho löystyy" tai "mä en mitää myrkkyä halua ihon alle". Mä ymmärrän näitä mielipiteitä, mutta tykkään ajatella asian niin että tatskat muistuttavat sua elämästä ja itsestäs. (mä en siis edes julkaise negatiivisia kommentteja mun tatuointia kohtaan) Mutta jokainen ajattelee mitä haluaa,  ja mullakin on vahva oma mielipide!

Kipu ei todellakaan ollut niin paha kuin olisin kuvitellut. Mulla itseasiassa on yllättävän hyvä kipukynnys esim lävityksiä ottaessa ja nyt myös siis tatuointeja ottaessa. Toki se riippuu kohdasta mihin ottaa, tuossa kohtaa jalkaa kun ei ole muuta kuin lihaa alla ja paksu iho päällä! Mutta tässä se mun nyt kuitenkin on ja tyytyväisempi en voisi olla! :) 
IMG_4006 copy IMG_3990 copyIMG_3995 copy

1 kommentti:

  1. Oi, aivan ihana tatuointi! Vielä joskus itsekin neulan alla, kunhan vaan uskallus riittää, ja varmuus siihen mitä haluaa loppuelämän katsella!

    http://more-than-we.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)