SYKSYÄ PUHELIMEN LÄPI

kollaasi1

Mun salimotivaatio on noussut taas vauhdilla kymppiin, ja sitä lisää nää ihanat uudet treenivaatteet!  Voi näitä ihania hitaita aamuja kun kerkesi kunnolla nauttia aamupalanki sängyssä..  Throwback kesään ja weekendeille!  Milloinkohan viimeeksi aurinko olis edes vähän kurkistanut harmaan pilvi peiton alta? Tykkään syksystä mutta en tälläisestä harmaasta.. 

kollaasi2

Babe  Jaksaisipa aina panostaa ulkonäköön ja meikkaamiseen niin näyttäisi useammin ihmiseltä  Kokeilin pari aamua putkeen mennä salille aina seiskaksi niinkuin joskus aina tein, mutta hoksasin että aamuvirkkuus ei kyllä ole enään mun juttu..  Mun lemppari aamupalaa: täytettyjä riisikakkuja! Ja päivää ei ole ilman kahvia. 

kollaasi3

Kuvassa ei niin hyvin näy, mutta yks syksyn tuomia lemppari asioita on se, että saan kaivaa esiin mun villakangastakin vihdoin!  Oon päässyt pikkasen sisustamisen makuun taas ja ihanasti toi ilmettä kun kekkasin ripustaa jouluvalot seinälle!  Taas syksyn kauneutta  Ihania iltoja on kun saa olla yksin, kuunnella lemppari soittolistaa ja fiilistellä kynttilän valossa

kollaasi4

Laitoin pitkästä aikaa taas tupsuripset, nää helpottaa niin paljon aamuja ja eipähän tarvitse maksaa malttaita ripsipidennyksistä!  Silloin kun ilmat vielä salli, oli ihaninta mennä silloin tällöin kavereitten kanssa nauttimaan terdelle viiniä ja jutskailemaan! Huh oon kyllä täysin hurahtanut salilla pyöräilyyn! En koskaan ole oikein nähnyt syytä tehdä paljoakaan aerobista, mutta pyöräily on vaan niin kivaa kun siinä samalla voi vaikka katsoa youtube videoita! 

Osa kuvista on intagramista @annikasuv ja snapchatista @annikainkaa
Käykääs seurailee mua niissä jos kiinnostaa useamminkin nähdä tälläisiä räpsyjä mun elämästä! 

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi! :)