The Incredible face mask

Helouuhelouu! Nyt palailen pienen yhteistyön ja vinkin merkeissä tänne! Parit mailit vaihdettiin Maybeautyn kanssa ja sain testiin heiltä tuotteen jonka tuun teille nyt esittelemään!

Kyseessä on siis Maybeauty nimisestä verkkokaupasta saatu tuote nimeltä The Incredible face mask. Mä olen jo vaikka kuinka pitkään halunnut kokeilla vastaavanlaista tuotetta ja sen toimivuutta, ja nyt vihdoin löytyi Suomalaiselta ja luotettavalta sivustolta vastaava naamio. Itse en nimittäi ihan mistä vain lähtisi tilailemaan jotain mitä pistetään niinkin herkälle aluelle kuin kasvot.. Mihin naamion teho sitten perustuu? Naamiota käyttämällä se auttaa:

  • Aknen puhdistamiseen,
  • Mustapäiden ja ylimääräisen rasvan poistoon iholta,
  • Kuolleen ihosolukon pesemiseen,
  • Freshimmän olon ja tunteen antamiseen kasvoille! 

Mä itse kärsin ihohuokosista ja todella öljyisestä ihosta joten tää tuote on kuin mulle tehty! Ja koska suomen kesä onjo hujahtanut ohi mutta sattuu lähtemäänkin etelän aurinkoon, kantsii laittaa tätä kasvoille niin saat irti kuolleen ihosolukon ja auringon antama väri tarttuu huomattavasti paremmin kasvoille. Mutta nyt ite tuotteen käyttöön!

Mä sain kasvonaamioita 5 kappaletta ja levitys-siveltimen mukana. Sivellin on ihanan pehmeä ja suosittelen myös oikeasti sen hankkimista niin välttyy tahmealta sotkulta!IMG_34hh45
29613228612_8213849cfd_z
Kuva otettu mun kasvoista ennen naamion käyttöä edeltävän päivän aamuna!
IMG_3906

Ensimmäisenä kannattaa varmistaa että kasvot ovat täysin puhtaat ja kuivattu. Suosittelen laittamaan naamio esim pieneen kuppiin tai lautaselle niin sen levitys helpottuu huomattavasti. Naamio on kuitenkin vesiliukoista niin astioiden pesu onnistuu moitteettomasti!
IMG_3944 copy
Kunnes naamio on levitetty koko naamalle tai haluamalleen alueelle, antaa sen kuivua iholla about 30-45 minuuttia. Mä olen vahingossa istunut tuo kasvoilla melkein tunninkin, mutta parhaiten tietää että on poiston aika kun koko naamio on täysin kuivunut! Seuraavaksi alkaakin sitten se sen irroittaminen. Kannattaa reunasta etsiä kohta mistä se lähtisi hyvin irtoamaan ja sitten vain hellävaraisesti ja hiljalleeen vetämään se irti! Kannattaa katsoa ettei laita vahingossa hirveästi tuotetta kulmakarvoille tai hiuksiin, nimittäin tää tarttuu aika napakkaan kiinni iholle.
IMG_3952
Naamion irrotettua paras osuus onkin ihmetellä mitäs kaikkea kivaa siihen naamioon jäi! Mulla lähtee hyvin mustapäitä irti mutta parhaiten huomaa miten paljon kuollutta ihoa ja talia siihen mulla oikeasti jää. Freesiys alkaa heti tuntumaan iholla kun kaikki ylimääräien rasva ja tali on irronnut veke!
naamiopic
Vinkkinä vielä että kannattaa laittaa naamio iltaisin kasvoille, koska aineskin miun herkkä iho tahtoo jäädä punoittamaan naamion jälkeen hetkeksi. Huuhtelen kasvot vielä lämpimällä vedellä ja rasvaan kunnolla. Aamulla on sitten ihana pehmeät kasvot odottamassa, ah tykkään! Mulla on enään yksi naamio käyttämättä joten pakko pistää tilaukseen kohta lisää!
naamiopic2 IMG_3970 copy

Tähän loppuun vielä mulla on tietysti teille lukijoillekkin jotain! Alennuskoodilla aimask sä saat -30% alennusta TÄSTÄ osoitteesta!
Joten kannattaa mennä tsekkailee ja pistää itellekki tätä tuotetta tilaukseen jos yhtään alkoi tän myötä kiinnostaa! 

https://maybeauty.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)