VIIKONLOPPU X6


IMG_4248-001

 Oon vihdoin saanut mun meikkipöydän jonkinnäköiseen fiksuun järjestykseen, mutta silti se tahtoo päivä toisensa jälkeen näyttää yhtä sotkuiselta.. Tää tyttö tarviais kohta jo kunnon hyllyt ja laatikot mun kosmetiikalle!

IMG_4271-001

 Spottasin jyskin mainoksesta tarjouksen tyynystä minkä perään on kuolannut ikuisuuden. Tuo on valehtelematta pehmein ja ihanin tyyny minkä oon koskaan nähnyt. Ja nyt se on vihdoin mun!

IMG_4291-001

 Vaikka jouluvalot päätyivät mun seinälle jo joitain viikkoja sitten, en vaa saa niistä tarpeekseni! Ne näyttää vielä kivemmilta kun ulkona on jo jopa talvikin tullut.

IMG_4278-001

 Kaiveltuani vähän laatikoitteni pohjia ja löysin mun h&m:ltä ostetut kultakuoret! Olin unohtanut noi ihan kokonaan vaikka onkin mun lempparit. Noi on mulle täydelliset kun suojaavat puhelinta joka kulmalta kun tänäkin viikonloppuna puhku heitti sellaista volttia että apua..!

IMG_4296-001

♥ Halusin mun meikeille jonkin uuden säilytystavan niin marssin keittiöön, otin käytössä olleen hedelmäkorin, heitin avokadot siitä veks ja tadaa, täydellinen meikeille! Ja toi kori on itseasiassa pelloksen nesteen kanakorin se kori.. Se miksi se on mulla onkin jo toinen hulvaton tarina.. XD Tuo on ollut meillä jo vuoden miljoonassa eri käyttötarkoituksessa!

IMG_4269-001

 Oon lisällyt mun spotifyn listalle hirveästi ihania uusia biisejä! Parhaiten tällähetkellä soi ehkä Rae Sremmurd - Black Beatles, Post Malone - Deja vu, Rob Stone - Chill bill ja D.R.A.M - Broccoli. Suosittelen kuuntelemaan jos sulla on yhtään samanlainen musiikkimaku kui miulla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)