MUN ELÄMÄNTAPA

Moiksun! Miulta on toooosi pitkään toivottu enemmän treeni, urheilu ja elämäntapaan liittyviä postauksia, joten päätin vihdoin aloittaa niiden tekemisen säännöllisesti! Tosissaa, viimeisen parin vuoden sisällä oon saanut yhä enemmän ja enemmän irti urheilusta, ihmisen anatomiasta ja ravitsemuksesta. Joten nyt teidän vuoro kysellä miulta mitä mieleen tuleekaan tästä aiheesta! Kirjoittelen  sitten syventävän postauksen aiheesta kysymysten ympärille :) Ja jatkossa sitten luvassa kaikenlaista kivaa, kuten treenipostauksia, vinkkejä, reseptejä yms.

Pari päivää varmaan keräilen kysymyksiä, niitä voi laittaa täällä mutta myös vaikka snäpissäkin @annikainkaa so bring it on! 
large Untitled Untitled

4 kommenttia:

 1. Miten treenaat niin että saat näkyviä tuloksia? esim. isoilla painoilla vähän toistoja, vai viikottain eri painoille kuten eka viikko rauhassa toinen vähän rankemmin ja kolmas ihan täysillä. Eli siis miten saat parhaiten tuloksia treenaamalla? :)

  VastaaPoista
 2. Miten saa pepun pyöreäksi? Pitääkö käydä ihan salilla että saa tuloksia aikaan vai käykö iha kotona jonkinlainen treeni? Ja miten ruokavalio vaikuttaa myös? :)

  VastaaPoista
 3. Millainen on vatsa/peppu treenisi (laitteet, toistojen määrä jne.)? Mitä lisäravinteita käytät? Monestikko viikossa käyt salilla? Mistä tilaat treeni vaatteesi? Mitä kokkaat ja mikä on sun lemppari "fit herkku"? Treenaatko kotona millään tavalla (monestikko ja millä tavalla)? :)

  VastaaPoista
 4. Heippa! Seurailin sun blogia joskus ehkä viisi? vuotta sitten ja nyt törmäsin sun instagrammiin. Ajattelin vain tulla kommentoimaan että olet upea, oikea kaunotar! Ei mulla muuta, hyvää kevättä :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)